Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 32PFL5007K/12 NAND FLASH

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• _adi_

3

• horhogea

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Ce am spus mai sus cu codul de soft 313929713484 de pe eticheta, nu e nimic concludent am verificat acum pe net la placile care sunt la vanzare.....totusi n-am reusit sa inteleg de ce softurile din nand nu sunt compatibile la placile identice cu aceiasi serie.....sa fac un scurt rezumat, am mutat nandul de la Philips 40PFL5007K/12(functional 100%) cu placa identica(aceleasi coduri) la placa defecta de Philips 32PFL5007K/12, la fel restart, am mutat si eeprom si flash spi, tot la fel restart. Acum zic sa mut invers(nandul, eeprom, spi) de la placa defecta la placa functionala, tot la fel si la placa functionala restart, ultimul test pe care l-am facut, ca sa ma conving de compatibilitatea softurilor, a fost rescrierea nandului la placa functionala cu softul de la arabi pentru tv PHILIPS 37PFL4007T/12 exact cu aceiasi placa, degeaba tot restart, asa ca e bine de salvat softurile din nand, ca sa fie folosite pentru acelasi model de Philips, din pacate nu sunt compatibile intre ele, fiecare placa are softul de nand imperecheat cu procesorul, nu merge decat soft exact pentru acelasi model cu aceiasi terminatie....asa le-au proiectat spurcati de la Philips ca sa nu poti rezolva nimic fara soft dedicat, probabil ca regula nu e valabila la toate sasiurile.....

Link spre comentariu

Foarte ciudat sa nu mearga de pe 40PFL5007K/12 pe  32PFL5007K/12. In al mai rau caz ma puteam astepta sa nu ai imagine (care desigur s-ar putea rezova prin introducere cod display).

M-am gandit deasemenea ca poate ai defect hardware pe placa 32PFL5007K/12, dar daca ai mutat NAND-ul pe 40PFL5007K/12 si defectul s-a mutat si el, atunci exclus sa ai probleme hard.

In situatia de fata nu ar fi de mirat ca sa gasesti un tv identic functional si totusi sa nu mearga softul mutat dintr-o parte in alta...

Link spre comentariu
10 hours ago, _adi_ said:

In situatia de fata nu ar fi de mirat ca sa gasesti un tv identic functional si totusi sa nu mearga softul mutat dintr-o parte in alta...

In prima faza asa am gindit si eu, apoi din experimente si teste am dedus ca un model anume are din fabrica soft dedicat, compatibil doar la acelasi model de Philips, deci astept in continuare din partea colegilor cu bunavointa un dump de nand pentru modelul meu de Philips, pina atunci o sa-l bag in magazie la saramura, clientul a spus ca asteapta si o juma' de an, ca are de rezerva alt tv

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări