legionaru Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Salutare meseriași ! Tv-ul din titlu a fost adus din franța, unde a fost folosit pe receiver. Clientul vrea sa il foloseasca pe cablu,dar la instalare cere un cod pin din 4 cifre. Am încercat diverse combinatii, fara succes... exista vreo metodă de deblocare din telecomanda de ex cum e la alte modele cu tasta pp sau combinația de 8888? Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Intra in service mode si pune Hotel = 0 Link spre comentariu
legionaru Postat Decembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Acum 20 minute, tehtronics a spus: Intra in service mode si pune Hotel = 0 Care este secvență de intrare in sm? Multumesc! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 https://www.elforum.info/topic/100466-sharp-menu-service/ 1 Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 vezi "attach" ... Service.pdf 1 Link spre comentariu
legionaru Postat Decembrie 31, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Am intrat in sm cu combinatia vol- si tv/av apăsate simultan, si mai departe am trecut hotel din 0 in 1 si init tv din 0 in 1 si am reusit deblocarea!!! Multumesc pentru ajutor si un an nou fericit si prosper tuturor membrilor acestui forum!!! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum