Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie casca bluetooth pentru telefon

Vizitator

Postări Recomandate

Va salut cu respect.

Am reusit sa stric vechea casca de vreo o luna si ceva si trebuie una noua. Ma cam invart dupa asta. (info produs) Trebuie conectata la 2 mobile simultan si cu optiunea de a asculta si muzica daca doresc. Bateria, in special durata de convorbire, este un criteriu foarte important. La fel si pretul. Credeti ca am vreo optiune mai buna in limita de 150 ron? Asta din link va avea pret final 120, fie ca o iau din magazinul local de telefonie, fie de pe site + transport. Stau cam 60 de ore pe luna in masina si de cand s-a prapadit ce-a veche mi-e cam greu sa trag pe dreapta de fiecare data cand ma suna cineva.

Voi ce folositi? Aveti 2 telefoane care suna cand unul, cand altul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

2

• Ovidanie

1

• suat

1

• mac01

1

Top autori în acest subiect

De ce nu instalezi un sistem care sa fie permanent pe masina, nu chestia aia arhaica care oricum iti va da dureri (fizice) de ureche (ma rog, la pavilion)?

Plantronics e o firma decent spre buna.

Nu, nu avem 2 telefoane, unul ajunge.

Link spre comentariu

Prefer intimitatea. Poate nu sunt singur in masina si nu vreau sa am conversatii publice. Eu nu auzisem pana acum de firma asta. Nici de jabra, dar vad din specificatii ca plantronics ii cam bate la clasa asta de pret.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cele de ascultat muzica nu prea sunt bune la vorbit si invers.

pentru vorbit Plantronics talk 15, luata recent cu 20$ ( aprox 60lei) se aude asa de bine in conversatie ca nu-mi pot imagina cum se aud cele de 10 ori mai scumpe, asta fiind cea mai low-entry de la planctronics.

Pentru ascultat muzici jabra elite 65t au un raport calitate /pret imbatabil.

Link spre comentariu

O luai pe aia de am propus-o. Cred ca e ceva de capul ei. Sunt conectat la 2 telefoane simultan iar pe muzica merge numai phone 1. Depinde de ordinea in care le ai. Are si aplicatie oficiala. O pot localiza cu gps-ul si ii pot da comsnda sa emita un ton cand o caut prin geanta sau prin buzunare. Imi arata pe aplicatie si cat pot sa vorbesc la ea. Are ghid vocal, 3 limbi. 120 lei fu costul final. Buton de preluare apeluri destul de mare, control volum si buton on-off.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

cam orice model de plantronix ca si caitate audo, intensitate sonora sigur te va satisface. Poti acum sa alegi dupa ergonomie, cele mai vandute sunt explorer 55, comode...etc, exista in schimb si plantronix-uri cu un soi de silicon ce se fixeaza si sta in ureche, fara sa mai fie musai necesar acel soi de carlig ce se aseaza pe dupa ureche, personal mi se pare mai confortabil. 

Am testat pe bani si hama, si samsung, si cam toate firmele de pe piata, am ajuns la plantronix. 

Ca sugrestie, vezi ca nu prea le plac fast chargerele, am 2 explorer 55 ce au decedat. 

Pentru muzica, merg deasemeni, dar recomand casti stereo bluetooth, plecand de la seturi de casti de 30 lei setul . incheind cu bose qc35 2 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări