Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Consiliere achizitie aparat sudura MIG/MAG si MMA

Vasile Dobre

Postări Recomandate

Domnule, CO2 este lichid la presiunea aia, aveti cam 550l/Kg, deci puteti suda muuuult si bine cu 15Kg, mult mai mult decit cu o butelie de Corgon 18.

Asa la prima vedere veti avea ca, 8000l de gaz CO2 deci cam 800minute de sudura.

Daca este rece butelia puteti avea si 30bari presiune.

Stiti cind este gata doar cu cintarul.

Succes in munca!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Am largit achizitiile (am mai adaugat si o plasma cut si am confectionat un carucior pentru mig mag / palsma cut / butelie CO2 si accesorii/consumabile.

Lucrarea arata asa

20190728_131317_resized_1.jpg

20190728_131346_resized_1.jpg

20190728_131332_resized_1.jpg

Link spre comentariu

Da bine`i ascunsa plasma!

Ti`o fi rusine ca`i aia de LIDL???

:d

Sa le folosesti sanatos!

Cred ca voi face si eu un carucior.

Suportul pistoletului insa am de gind sa`l "taspitez" cu o bucata de teava PEHD 40.

Link spre comentariu

Salut,

Nu imi este rusine ca este Lidl, chiar isi face treaba si la pretul ei este super ok.

am taiat cu ea, ocazional, otel de pana la 8mm grosime si  a fost super ok. M-am chinuit cu compresoriul de aer ca era unul mic de 24 litri...dar al-am razbunat si am achizitionat unul nou de 250 litri..volum butelie cu 2 pistoane ce refuleaza 250 l pe minut.. sper sa functioneze ok acum impreuna.

Ma gandesc serios sa schim rotile caruciorului...am un beton denivelat si se cam blocheaza...ma bate gandul sa pun unele exterioare cu un diametru de vreo 15-20 cm.

Link spre comentariu

Salut Proweld MMA-220DLS este mai bun decat Velt MMA 160 ??? Din ce am vazut Proweld are pe iesirea invertorului o punte banala de diode si cam atat pe unde se scurg cei 220A . Velt se lauda ca are in loc de punte de diode punte cu tranzistori ... aveti idee ???

Link spre comentariu
Acum 14 ore, adrian82 a spus:

Salut Proweld MMA-220DLS este mai bun decat Velt MMA 160 ??? Din ce am vazut Proweld are pe iesirea invertorului o punte banala de diode si cam atat pe unde se scurg cei 220A . Velt se lauda ca are in loc de punte de diode punte cu tranzistori ... aveti idee ???

Salut,

Nu sunt in masura sa iti ofer un punct de vedere....si eu am cerut aici sprijinul comunitatii si sunt doar pasionat de sudura si echipamente..nu sunt profesionist.

Cand m-am interesat eu, am observat ca brandul Velt este cotat mai bine decat Proweld..in general, dar si pretul pe care il platesti pentru Velt este mai mare...

Link spre comentariu
La 29.07.2019 la 13:01, Vasile Dobre a spus:

Am largit achizitiile (am mai adaugat si o plasma cut si am confectionat un carucior pentru mig mag / palsma cut / butelie CO2 si accesorii/consumabile.

Lucrarea arata asa

20190728_131317_resized_1.jpg

20190728_131346_resized_1.jpg

20190728_131332_resized_1.jpg

Caruciorul ala este mult prea inalt pentru latimea lui...stabilitate zero. Trebuia sa iesi cu rotile afara....

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări