Vizitator adriankudor Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Bună. Problema cu telecomanda de la un TV beko. Dintr-o data început sa pâlpâie ledul rosu al telecomenzii, aceasta ne mai putut fi utilizată. Am schimbat bateriile dar tot așa. Ledul pâlpâie intermitent cu aceeași 'cadenta'. Am desfăcut-o dar nimic suspect. Din ce am citit, ar trebui altă telecomandă. Acum, până voi cumpăra alta telecomandă vreau sa intru în meniul televizorului din butoanele lui dar nu pot. Sau nu știu cum... Are doar 3 butoane. +, - și un buton de selectare volum/programe. Pentru meniu nici un buton dedicat. Am încercat și combinații din cele 3 butoane dar nimic nu merge sa pot întra în meniul televizorului. Va rog sa ma ajutați... Telecomanda e 'decedată' sau nu? Și cum as putea sa dau o căutare automata la TV fără telecomanda? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 ati curatat-o cu putin alcool ? nu este vre-o tasta blocata ? ... in meniul tv apasati doua , din cele 3 butoane de pe panou ( in acelasi timp ). Bafta ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 fara telecomanda nu-l poti programa,daca ai un telefon inteligent care sa aiba si infrarosu poti instala aplicatie de telecomanda Link spre comentariu
Vizitator adriankudor Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 17 hours ago, cornel1962 said: ati curatat-o cu putin alcool ? nu este vre-o tasta blocata ? ... in meniul tv apasati doua , din cele 3 butoane de pe panou ( in acelasi timp ). Bafta ! Am curățat-o, nu este nici o tasta blocată. Am încercat combinația de butoane dar nu funcționează. Link spre comentariu
Vizitator adriankudor Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 16 hours ago, iuliantv said: fara telecomanda nu-l poti programa,daca ai un telefon inteligent care sa aiba si infrarosu poti instala aplicatie de telecomanda Am telefon dar nu găsește televizorul. Am instalat peel remote, care o folosesc și la alte device-uri dar la acest televizor nu merge. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 E 8 lei o telecomanda pe net sau 15 lei la bisnitarii locali, despre ce vorbim aici ? Nu mai zic sa dai 25 lei pe o programabila + 15 lei pe senzor ca deja e enorm pentru tine Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 29, 2018 Partajează Postat Decembrie 29, 2018 Acum 10 ore, modoran a spus: E 8 lei o telecomanda pe net sau 15 lei la bisnitarii locali, despre ce vorbim aici ? Nu mai zic sa dai 25 lei pe o programabila + 15 lei pe senzor ca deja e enorm pentru tine poate e vorba ca nu poate ajunge pe la vre-un magazin sau cine stie motivul,toti stim care e pretul si unde gasim nu era asta ideea, Link spre comentariu
Vizitator adriankudor Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Mulțumesc de răspunsuri. Am cumpărat altă telecomanda, merge 'brici'. Oricum, m-i se pare ciudat sa nu poți accesa meniul unui televizor fără telecomandă. Multumesc încă o data și 'Un an nou fericit!' Link spre comentariu
palcu ion Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 de ce e ciudat?unele au tasta menu pe panou,altele nu! 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Acum 7 ore, adriankudor a spus: Mulțumesc de răspunsuri. Am cumpărat altă telecomanda, merge 'brici'. Oricum, m-i se pare ciudat sa nu poți accesa meniul unui televizor fără telecomandă. Multumesc încă o data și 'Un an nou fericit!' ti se pare ciudat? dar ce zici de philips care pune buton doar de stby la tv-urile lcd`? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Ciudat că nu are 100 de butoane? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum