Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema GeForce FX5500

widoo

Postări Recomandate

Am o nemaluriere. Mi-am luat azi un GeForce FX5500 de la Palit Daytona:

http://www.marketonline.ro/it/component ... 500-256mb/

I-am facut un test si-mi scoate mai putine FPS-uri decat un Ati Radeon 9250 de la Asus care are doar 128Mb pe 64biti.

NU pot sa inteleg ce are GeForce ca doar are putere dubla!! In Carbon nici nu-mi intra..

Trebuie cumva sa-i maresc AGP Frequency din Bios? Am de la 50 pana la 100.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• widoo

3

• zal

2

• edy_wheazel

2

• ph3e4r

1

Top autori în acest subiect

Am avut o problema similara: placa video FX5700 de la InnoTornado care nu mergea la fel de bine ca si AtiRadeon 9200. La unele jocuri 5700 dadea kix cu toate ca sistemele erau similare in rest. Concluzia: conteaza mai mult firma producatoare decat modelul (intr-o oarecare masura).

Link spre comentariu
Vizitator catalin_gym

Eu am un FX 5200 128Mb si merge super.Sunt ff multumirt de ea.Prima oara cand am cumparat aceasta placa era un model fara iesire DVX...si cand am intrat in joc nu mergea...sau se vedea cu linii si se bloca.Pb er de incopatibilitate(am probat placa pe alt pc si mergea).A 2 zi m-am dus la firma,am primit alta placa,aceasta are si iesire DVX(asta nu conteaza)cert e ca asta merge perfec.Poate si al tine e aceasi probela de inconpatibilitate.Probeaza placa si pe alt PC si vezi cum merge acolo

Link spre comentariu

Nu umbla la frecventa busului AGP ca trosnesti placa, 66 Mhz e original.Si eu zic ca e o problema cu placa video, am avut placi de baza Epox cu NF2 ultra pe amindoua calculatoarele si au mers de nota 10+ cu orice placi video am pus, fie NVidia, fie ATI.

Link spre comentariu

Am intampinat aceeasi problema cu 5700, in HL2 Episode One dadeam cu capu' de niste chestii pe care nu le vedeam, pe un alt calculator am vazut ca de fapt era un zid, dar la mine era transparent. Cred (desi nu sunt "mester" in domeniu) ca depinde de cum se adapteaza placa video la jocul respectiv.

Link spre comentariu

Poate trebuie reinstalat si DirectX 9... pe ''curat'', ca si driver mai nou ptr placa video. Mai conteaza si cum e configurat intreg calculatorul, fizic si logic.

Link spre comentariu

sincer... uitaţi-vă şi voi pe forumurile de afară: tipi cu ultimul muget de PC se caină că nu le merge carbonul, sau merge stil "slideshow".iar alţii, cu PC-uri de departe mai slabe nu au probleme decât ca sunt siliţi să joace în mindetail la rezoluţii mici... explicabil, pe sisteme mai slabe...cam aceeaşi treabă şi cu HL2...

Link spre comentariu

are dreptate edy....conteaza si firma producatorului.....eu am FX 5200 facuta de leadteak A340 si are 128M si 128 bit, mam jucat si carbon si most wanted la rezolutie maxima si detali la maxim si nu am avut nici o problema....pe cand alti iam auzit cu nustiu ce placa de la ati ca se jucau most wanted si le mergea sacadat la detali mediu....si rezolutie de 800X600....deci cred ca conteaza si firma producatorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări