Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme masina echilibrat roti

Vizitator Marian Dinu gr

Postări Recomandate

Vizitator Marian Dinu gr

Buna ziua,am o problema cu masina de echilibrat roti nu vrea sa mai ia nici o comanda ,cand apas butoanele se aude acel sunet bipait dar nu mai afiseaza nimic nu ia comanda,poate cineva sa-mi spuna unde ar fi buba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• CristinaCriss

1

Top autori în acest subiect

Ceva poze de aproape cu  placa electronica mașinii ar fi utile, fiindcă nu cred că sunt mulți cei ce s-au confruntat cu din astea.....

Urcă pozele aici https://imgur.com/upload  apoi pui link-ul pozelor, acesta e generat în colțul dreapta-sus al pozei încărcate, se accesează cu meniul ,,get share links,, apoi click pe BB Code (Forums)

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
La 27.12.2018 la 18:15, validae a spus:

Ceva poze de aproape cu  placa electronica mașinii ar fi utile, fiindcă nu cred că sunt mulți cei ce s-au confruntat cu din astea.....

Urcă pozele aici https://imgur.com/upload  apoi pui link-ul pozelor, acesta e generat în colțul dreapta-sus al pozei încărcate, se accesează cu meniul ,,get share links,, apoi click pe BB Code (Forums)

Sunt din Craiova si avem probleme cu o mașină de echilibrat. Nu ia comenzile. De asta va cer un nr de contact.

Link spre comentariu

Maşină de echilibrat roţi auto sau universală ? O poză sau link cu modelul se poate ?

Mâine am ceva treabă în oraş şi poate am timp să trec să o văd.Vă dau numărul pe mail.Puteţi trimite poze cu maşina pe WhatsApp la orice oră.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări