Vizitator Marian Dinu gr Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Buna ziua,am o problema cu masina de echilibrat roti nu vrea sa mai ia nici o comanda ,cand apas butoanele se aude acel sunet bipait dar nu mai afiseaza nimic nu ia comanda,poate cineva sa-mi spuna unde ar fi buba. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Ceva poze de aproape cu placa electronica mașinii ar fi utile, fiindcă nu cred că sunt mulți cei ce s-au confruntat cu din astea..... Urcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi pui link-ul pozelor, acesta e generat în colțul dreapta-sus al pozei încărcate, se accesează cu meniul ,,get share links,, apoi click pe BB Code (Forums) Link spre comentariu
Vizitator Marian Dinu gr Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Multumesc o sa le incarc maine Link spre comentariu
CristinaCriss Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 La 27.12.2018 la 18:15, validae a spus: Ceva poze de aproape cu placa electronica mașinii ar fi utile, fiindcă nu cred că sunt mulți cei ce s-au confruntat cu din astea..... Urcă pozele aici https://imgur.com/upload apoi pui link-ul pozelor, acesta e generat în colțul dreapta-sus al pozei încărcate, se accesează cu meniul ,,get share links,, apoi click pe BB Code (Forums) Sunt din Craiova si avem probleme cu o mașină de echilibrat. Nu ia comenzile. De asta va cer un nr de contact. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2022 Partajează Postat Noiembrie 16, 2022 Maşină de echilibrat roţi auto sau universală ? O poză sau link cu modelul se poate ? Mâine am ceva treabă în oraş şi poate am timp să trec să o văd.Vă dau numărul pe mail.Puteţi trimite poze cu maşina pe WhatsApp la orice oră. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum