Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect imagine Samsung UE40J5200AW

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua , la acest tv led smart unele contururi au culoare roz , am incercat in prima faza reset din meniu service dar nu s-a rezolvat . Inca nu am dat jos capacul la televizor . Ati intilnit acest defect ? Unde s-ar incadra acest simptom ? defect soft , t-con sau display ? Multumesc .

IMG_20181227_151549.jpg

IMG_20181227_151523.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• stefank

5

• Darden

3

• Gabriel_S

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

... ceva timp in urma , am intalnit acest defect tot la un samsung lcd....initial a venit cu imagine negativa, i-am schimbat AS15 si a functionat cateva zile, apoi a aparut defectul prezentat mai sus. Am banuit AS15 de slaba calitate si i-am zis proprietarului sa -l aduca inapoi. Dupa cateva zile m-a sunat si mi-a zis ca l-a vandut asa cum era...!!!

Link spre comentariu

service tv 48 din decembrie 2018( pagina 45) .reset-ul nu rezolva nimic Am incercat in meniul service sa modific valoarea lui R5 -Gain din 16128 la val. normala dar nu am reusit . Parametrul R5 _Gain  nu este activ,. posibil sa fie un defect fizic la tv-ul meu. Procedura este descrisa in  ultimul nr. de service tv 48.

Link spre comentariu

are t-con nedetasabil conectat cu 8 benzi flex la display , are un CM2801C chiar langa banda ce vine de la mainboard si un CM508 , restul vreo 3 ic mici cu putini pini la care nu disting notatia

Link spre comentariu

chiar acum am conectat la tv un main de la UE58J5200AW si imaginea e ok , in service doar un reset am facut la main original

L.E. : am cautat in meniul service conform revistei dar nu este asa cum e prezentat , eeprom reset l-am gasit in alt submeniu impreuna cu app reset si inca ceva , app reset m-a lasat sa modific din 0 in 1 si s-a executat dar eeprom reset nu pot modifica in 1

- R5 gain este 16XXX si nu pot modifica

Editat de stefank
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări