validae Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Se poate să alimentezi și direct cu 7,4V în locul bateriei, dar trebuie în prealabil ,,fentat,, circuitul de protecție al bateriei, iar la service-ul GSM trebuie să știe cum se face asta... Editat Decembrie 28, 2018 de validae Link spre comentariu
DarthVader Postat Decembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Asta am tot incercat cu divizor de tensiune cu rezistori dar nu am reusit sa il fentez, o sa vad la service. Link spre comentariu
Chinezu' Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 La 27.12.2018 la 15:27, DarthVader a spus: Celulele sunt inseriate de catre electronica placii, placa avand 4 borne (citeste tot ce-am scris mai sus ca am descris asta, si cum am incercat cu 2 rezistente). Am dedus care ar fi bornele corespunzatoare punctului de inseriere prin masuratori, am incercat cu divizor cu rezistente de 1,2K fiecare si nu a mers. E drept ca nu am incercat cu alte valori ale rezistentelor, voi face asta acum. Daca vrei sa vinzi placuta electronica, o cumpar eu, ca a mea s-a ars Link spre comentariu
DarthVader Postat Iunie 22, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2020 Nu o vand ca am rezolvat problema altfel intre timp, am montat 2 suporturi pt celule 18650 ca am mai multe si le incarc cu incarcator separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum