Nemesis Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Sunt la o sala de net si ma cam grabesc . Am dat un search sumar conform regulamentului insa n-am gasit ceea ce cautam . Problema mea este ca vreau sa creez un cont pe Yahoo si m-am intepenit la faza aia cand iti cere un numar de carte de credit (cica pentru a dovedi ca ai peste 18 ani) . A mai creat cineva in ultima vreme un cont pe yahoo ? Cum a sarit peste faza cu cartea de credit ? Uita-ti si un print screen : http://tinypic.com/view.php?pic=6astbbp . Link spre comentariu
ionut20 Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 ce varsta ti-ai pus?? pune-ti eventualt din start alta varsta .. mai mare, si nu o sa iti mai ceara. Eventual daca tot nu vrea, pune-ti alt id si o varsta mai mare si va merge. Anul nasterii sa fie prin 1980 ;) Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 Am incercat si cu varsta de peste 18 ani si imi cere numarul ala de card. Am incercat apoi si cu o varsta sub 18 ani si parca imi zicea sa-mi chem repede parintii (cred ca tot pt faza cu numarul de card ) :toimonster: . Any ideas ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Nu mi-am mai facut cont pe yahoo de vre-o 7 ani asa ca s-ar putea sa ma insel, dar esti sigur ca ai optat pentru varianta FREE fara nici un fel de optiune (cu plata)?? :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum