Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema creare cont pe Yahoo

Nemesis

Postări Recomandate

Sunt la o sala de net si ma cam grabesc . Am dat un search sumar conform regulamentului insa n-am gasit ceea ce cautam .

Problema mea este ca vreau sa creez un cont pe Yahoo si m-am intepenit la faza aia cand iti cere un numar de carte de credit (cica pentru a dovedi ca ai peste 18 ani) .

A mai creat cineva in ultima vreme un cont pe yahoo ? Cum a sarit peste faza cu cartea de credit ?

Uita-ti si un print screen : http://tinypic.com/view.php?pic=6astbbp .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

2

• ionut20

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

ce varsta ti-ai pus?? pune-ti eventualt din start alta varsta .. mai mare, si nu o sa iti mai ceara. Eventual daca tot nu vrea, pune-ti alt id si o varsta mai mare si va merge. Anul nasterii sa fie prin 1980 ;)

Link spre comentariu

Am incercat si cu varsta de peste 18 ani si imi cere numarul ala de card. Am incercat apoi si cu o varsta sub 18 ani si parca imi zicea sa-mi chem repede parintii (cred ca tot pt faza cu numarul de card ) :toimonster: . Any ideas ?

Link spre comentariu

Nu mi-am mai facut cont pe yahoo de vre-o 7 ani asa ca s-ar putea sa ma insel, dar esti sigur ca ai optat pentru varianta FREE fara nici un fel de optiune (cu plata)?? :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări