Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

Altu care s-a spurcat cu lapte din greseala si l-a apucat depresia ca nu mai e vegan pur sange. Asta confirma teoria mea cum ca vaganii sint interesati mai mult de imaginea lor decat orice altceva. Sa stie ei ca sint 100% perfecti ca sa se simta importanti si sa se poata lauda cu asta. Eu, cand eram incepator, credeam ca oamenii se fac vegani ca sa manance sanatos. Total gresit ! N-are nici o legatura cu sanatatea. Cartofii prajiti, Cola si biscuitii Oreo sint vegani.

screenshot_01.png.b4a260f4d4d2d062b086acc4a9eb2ab6.png

Link spre comentariu
Acum 14 ore, dany_cta a spus:

cand o sa se termine ierbivorele, noi, astia carnivori, putem sa mancam veganii ?

Da,dar...''asezonati'' cu ce salata ??:57 Daca ierbivorele au mancat...tot,noi ii ...vanam pe cei care...nu mai au ce manca...deci,revenim la ...canibalism ! :freaza:Aici sunt doua lucruri...ff importante ...! Intrebarea care se va pune,va fi...nu cine a fost,PRIMUL(Adam sau..Eva..),ci ,cine va fi...ULTIMUL ??:n1:ewryt45w

Link spre comentariu
Acum 55 minute, morocanosul a spus:

Da,dar...''asezonati'' cu ce salata ??:57 Daca ierbivorele au mancat...tot,noi ii ...vanam pe cei care...nu mai au ce manca...deci,revenim la ...canibalism ! :freaza:Aici sunt doua lucruri...ff importante ...! Intrebarea care se va pune,va fi...nu cine a fost,PRIMUL(Adam sau..Eva..),ci ,cine va fi...ULTIMUL ??:n1:ewryt45w

:85

Acum 1 oră, Giuseppe Bagarella a spus:

Altu care s-a spurcat cu lapte din greseala si l-a apucat depresia ca nu mai e vegan pur sange. Asta confirma teoria mea cum ca vaganii sint interesati mai mult de imaginea lor decat orice altceva. Sa stie ei ca sint 100% perfecti ca sa se simta importanti si sa se poata lauda cu asta. Eu, cand eram incepator, credeam ca oamenii se fac vegani ca sa manance sanatos. Total gresit ! N-are nici o legatura cu sanatatea. Cartofii prajiti, Cola si biscuitii Oreo sint vegani.

screenshot_01.png.b4a260f4d4d2d062b086acc4a9eb2ab6.png

:85

Link spre comentariu
Vizitator Paul66

Bre, astea-s deviatii de comportament.

Am cunoscut cativa vegani si nu prea erau in apele lor, altii aveau un soi de snobism, hipstereala, impresii de Dorobanti. Veganismul veritabil nu-l pot practica decat calugarii, dar ei au alta menire si impul fata de acest regim. Restul sunt niste prefacuti, excludem cazurile medicale unde se impune un astfel de regim.

Unul isi sapase o gaura in curtea lu'tacsu si statea cu picioarele bagate acolo. Cand l-a vazut ala mai sa-l i-a cu lopata la bataie. Cica lua energie...

Editat de Paul66
Link spre comentariu

Pentru sanatate exista alta dieta: WFPB, adica Whole Food Plant Based. Astia nu mananca nici ei animale dar mananca numai alimente intregi, cum vin de la natura, neprocesate. Adica fara faina rafinata, fara zahar rafinat, fara ulei rafinat, si ce o mai fi... Eu mai de graba dieta asta as adopta daca ar fi sa nu mai mananc carne.

Link spre comentariu
Vizitator Paul66

Eu, o perioada am fost ovo-lacto-vegetarian. Nu prea mi-a priit dpdv al activitatii sportive. In rest , nu pot zice ca era ceva extrem, doar cateva valori scazute la analize datorate lipsei carnii.

Dar, depinde de metabolismul fiecaruia.

Link spre comentariu

Da, e la moda acum sa fii culturist si vegan. Am vazut si eu cativa. Eu v-am mai zis, vaca e plina de muschi si mananca doar iarba. E o enigma, mai trebuie studiat. Dar la oameni cred ca treaba asta cu muschii tine si de genetic. Eu mananc si carne si am tras si de fiare 1 an de zile si degeaba, nu se vede nimic. E clar ca sint defect in privinta asta.

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Giuseppe Bagarella a spus:

Da, e la moda acum sa fii culturist si vegan. Am vazut si eu cativa. Eu v-am mai zis, vaca e plina de muschi si mananca doar iarba. E o enigma, mai trebuie studiat. Dar la oameni cred ca treaba asta cu muschii tine si de genetic. Eu mananc si carne si am tras si de fiare 1 an de zile si degeaba, nu se vede nimic. E clar ca sint defect in privinta asta.

mai bine pilates decat asa ceva 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări