daniels Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Asta i-ai zis-o in loc de pofta buna, nu? pestele ala nu a fost desenat întâmplător acolo, mai ales dupa cum spune si proverbul - pestele de la cap se-npute Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Mmmda, probabil ca ceva experiente nefericite te-au marcat. Imi pare rau pt tine. Crede-ma ca in alte conditii, numai la asta nu te-ai fi gandit. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Doamneeeeeeee feresteeeeeeeeeee !!! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 19, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 N-ati inteles care e treaba, nu ? Alea nu sint oua !! Sint imitatii de ou facute de vegani ! Mi se pare ceva grotesc ! Deci te faci vegan ca sa mananci iarba dar tie tot la oua iti e gandu.... Doamneeee ! Mananca frate oua, nu te mai chinui, daca ai pofta ! Pai eu cand mananc verdetiuri o fac cu pasiune, nu ma gandesc la oua ! Asta inseamna sa fii mafiot vegan ! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Cred ca sant oua de porc , ... sub acoperire ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 La 20.01.2019 la 0:28, Giuseppe Bagarella a spus: Pai eu cand mananc verdetiuri o fac cu pasiune, nu ma gandesc la oua ! Da, si cand mananci peste, nu te gandesti cum miroase cand se strica, pt ca in starea aia, toate miros naspa, si atunci chiar nu ai de unde alege... Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 (editat) Sa nu amintim de aia de prin Suedia ... cu heringu' lor fermentat , sau ce vietate acvatica o fi . Trebuie sa fii tare cu simtitoru' , daca nu esti obisnuit ( de mic ) , macar sa mirosi ... Si la ei , se consuma cu inghitituri mici ( si regulate ) de schnaps ! http://stiri.apropotv.ro/life-style/culinar/12-cele-mai-urat-mirositoare-mancaruri-din-lume-12666337 Editat Ianuarie 20, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 (editat) Quote Mi se pare ceva grotesc ! Deci te faci vegan ca sa mananci iarba dar tie tot la oua iti e gandu.... Doamneeee ! Exact asta voiam sa zic si eu! Ma, astia or fi si adeptii papusii gonflabile, nu? Ca doar sunt vegani, nu consuma voluptati carnale. Editat Ianuarie 21, 2019 de icar Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 On 1/20/2019 at 9:07 AM, doru3160 said: Da, si cand mananci peste, nu te gandesti cum miroase cand se strica, pt ca in starea aia, toate miros naspa, si atunci chiar nu ai de unde alege... Da, ca in bancul celebru cu un orb, care, trecand pe langa o pescarie, saluta respectuos: "- Sarut mainile, Doamnelor". Link spre comentariu
Postări Recomandate