Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

6 hours ago, doru3160 said:

In sfarsit ceva si pe gustul meu.As manca asa ceva oricand intr-o pauza de la porcarii.

Asta pana descoperi ce gust are fara carne, si apoi iti trece.

In curand  o sa apara un nou tip de oameni, pe langa vegetarieni, carnivori (aici sunt inclusi si omnivorii) o sa apara si metalvorii, deja incepem sa mancam aur, saracii o sa coboare la un metal mai ieftin probabil.

Link spre comentariu

Pe 2 ian n-am mai rabdat si am facut reteta asta, fara pic de carne. Dupa atatea porcarii, eram dorit de ceva  mai lite.

https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/retete-mancare/mancare-de-fasole.html

Totdeauna carnea e mai buna dupa o perioada (macar o zi) in care sa mananci doar legume. Vinetele sunt slabiciunea mea, de asta  platoul lui Bagarella mi-a facut cu ochiul...poate as fi renuntat la paste, dar combinatia din imagine nu are cum sa nu te tenteze, mai ales dupa o perioada in care n-ai vazut decat porc, vita, curcan si alte ''lighioane''. Nu sunt vegan, dar nici nu  consum cantitati industriale de carne. De preparate, mai cu seama cele industriale, nici atat. In afara de mici (facuti in casa), pt care dau la o parte o friptura de ceafa, cam tot ce se cheama mancare din carne, o consum cu garnitura de legume.De aia, cateodata e bine sa mai uitam de carne, dar nu pt mult timp, ca bate la ochi.

De vermut, ce sa zic...am asa o retinere.Trebuie sa ai grija cat tii carnea imersata in acea licoare. Am auzit ca o macereaza asa de bine, ca nu mai ramane mare lucru din ea dupa o vreme.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

A inteles si el, dar ii place sa contrazica :rade:

Acum 3 ore, sesebe a spus:

Daca ai sti cite kg de insecte ai mincat pina acum

Cand ai sa faci o salata de lacuste, sau o mancarica de gandaci de bucatarie, atunci poti spune ca ai intrat in randul consumatorilor de insecte.Pana atunci esti amator...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări