Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

Si, uite citind topicul asta ...m-a apucat o parere de rau!...mare de tot!...pentru ca am dat iama in niste sarmale...pe care le asteptam de vreo 2 luni!...mai frate si 2 pahare de vin rosu spre negru!....si nu stiu ce sa fac...!?....sa regret ca n-am mancat decat 4 sarmale...?...sa-mi mai pun un pahar de vin?...voi ce parere aveti?

Link spre comentariu
22 minutes ago, flomar60 said:

Mai pun un pahar de vin-din acela...

...de maiada

Amu, daca veganii astia ar fi vegani d-aia adevarati, ar mânca numai rabdari prajite. Ca daca manânci vejetale, lasi saracele omizi fara hrana. Si-ar fi pacat sa moara de foame. Nu-i de-ajuns ca le omorâm cu DDT?

Link spre comentariu

Acum ca mai mi-a trecut nitel supararea as vrea sa dezbatem o chestie... Deci eu sint antivegan convins, dar am auzit la un doctor din asta ceva care m-a cam pus pe ganduri. Cei care nu sint vegani tot zic mereu ca nu e bine sa fii vegan ca daca nu mananci carne nu ai de unde sa iei proteine... Dar hai sa ne gandim asa... Vaca este un animal care contine si carne (muschi) pe ea. Muschii aia sint facuti din proteine. De unde are vaca proteine ca sa isi dezvolte musculatura daca ea nu mananca carne ? Nu e asa ca nu v-a dat prin gand asa ceva ? :) Pentru vegetarieni, cea mai mare sursa de proteine sint leguminoasele (fasole), dar ce sa vezi, vaca nu mananca nici fasole...

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
Vizitator Paul66
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

De curiozitate, ai dat de prosti care sa fie constienti ca sunt prosti, sau de nebuni care recunosc ca sunt nebuni? Daca da, sa stii ca nu erau nici prosti, nici nebuni. :rade:

Ambele categorii mentionate au cate o sclipire de realitate. Mai complicat la cei din urma, dar prostii stiu foarte bine cat sunt de incapabili.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, Paul66 a spus:

prostii stiu foarte bine cat sunt de incapabili.

Nu...in momentul cand stiu cat sunt de prosti, deja nu mai pot fi denumiti asa.

Giuseppe,  cunosc pe cineva care traieste de mai bine de 10 ani fara sa puna carne in gura. Si nu pt ca n-ar fi vrut sau nu i-ar fi placut. Ca sa nu intru in prea multe amanunte, doctorul i-a prescris un regim alimentar din care carnea (si alte produse animale pe care nu le cunosc si nu are rost sa dau acum o lista) i-au fost interzise. A scapat de boala, dar n-a mai revenit la vechiul regim alimentar. In casa la ei, restul familiei mananca normal, numai ea a ramas la dieta. Si e bine, fara probleme. Deci  ca sa supravietuiasca, omul poate suplini necesarul de  proteine si din alte alimente, nu numai din cele de origine animala. Acum dupa multe porcarii si ceva licoare rubinie data pe gat, imi e usor sa vorbesc, dar te asigur ca la nevoie, fiecare din noi ar fi capabil...dar daca nu e nevoie, la ce bun sa te pedepsesti?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări