Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

Ortodoxia nu este o religie, este o biserica. Se cheama religia Crestina.

Oricum, faptul ca in religia sau biserica nu stiu care se considera nu stiu ce nu inseamna ca acea idee trebuie impusa, este doar parerea acelei institutii.

Evident ca intrebarea mea era retorica.

Ce daca Biserica Ortodoxa considera ca doar oamenii au suflet? Adevarul universal nu il stabileste Biserica Ortodoxa.

La scoala teoretic trebuiau studiate religiile in general, nu una in special, conosc un pic problema si prin prisma experientei personale.

Link spre comentariu

@one, eu am vorbit ironic despre indoctrinatii in ale religiilor, probabil ti-ai dat seama. Nici eu nu accept sa mi se impuna niste idei ale unor indoctrinati. In mod normal asa trebuie, sa studiezi cate ceva din fiecare, nu doar o parte ca asa considera unii ca e cea mai buna. 

Nu mai tin minte daca era sau nu obligatoriu religia in scoala la vremea cand eu am facut o ora pe saptamana.

Link spre comentariu
Vizitator Paul66

Orice fiinta are suflet, crierul este ineficient fara acest lucru nevazut si imaterial sau ar avea functii de baza, brute si in neconcordanta cu restul vietatilor, daca acest lucru ar fi posibil.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări