Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

Pe tine te doare procesarea sau carnea ? Orice cips veggie superprocesat degeaba mai e vegan ca face mai mult rau decat bine. Mai bine ii lasi naibii pe vegani si te concentrezi in anul care a venit pe raw food.

Link spre comentariu

Pai si eu tot aia zic. Degeaba mai mananci vegan daca e procesat. Pana la urma veganismul nu e gandit pentru sanatate ci... pentru animale.

Mananc si raw dar nu poti sa mananci numai raw. De exemplu, cartofii, fasolea, nu poti sa le mananci raw, iar altele sint mult mai bune fierte (morcovi, broccoli).

Link spre comentariu
2 hours ago, Giuseppe Bagarella said:

Burger-ul se defineste prin ce ? Prin carne, nu ? Daca nu are o bucata de carne in el nu e burger.

Nu neaparat. Cuvantul burger e asociat cu multe.

Se poate face din legume grilate (vinete, ardei gras, rosii, etc) cu branza (sau tofu, daca vrei) perpelita in tigaie. Se pot grila si fructe de mare, ananas (asta e chiar bun pe gratar), etc. Imaginatia nu are limite.

Maioneza vege + ce fel de sosuri vrei tu (sugerez unul pe baza de must-suc de struguri), etc.

Sugestie de prezentare:

309SdTF.png

Un pic altfel in viata!

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Bai fratilor, cand deschid ma magazinele, ca am ramas fara iarba ?

Circula vorba cum ca la marginea drumului se gaseste iarba free (no gluten, no sugar and vegan too)! Io zic , da o raita tata!:rzb

Link spre comentariu
14 minutes ago, icar said:

Burgarul  ala e mai nasol, pentru organism, decît  o friptura! Puțini știu asta.

Bur... ce !?  (Edit: Aaaa, gata, am inteles).

11 minutes ago, maresaldeflota said:

la marginea drumului se gaseste iarba free

Aia e pishata de caini....

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări