Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre VEGANI ?

Postări Recomandate

:95 Reptilian sunt, suveran fiinta vie nascut viu sunt, deci nop, nu la anu, adica peste patru ore, poate peste doi ani adica un an si 4 ore:16

Esti într-o secta ceva....!? :rade: Recrutezi!? Oferi ceva!? 

Link spre comentariu
5 minutes ago, Thunderer2018 said:

Daca ma mentine in forma (si forme), de ce nu?!

Cica animalele cand sint taiate pt mancare, de exemplu porcu cand ii tai beregata ca barbaru, fiind o moarte in chinuri, animalu produce niste hormoni in corp de frica si cica nu e bine sa mananci carne cu hormoni din astia. O auzii azi in grupurile vegane...

Link spre comentariu

Si eu ti-am zis ca nu sint impotriva renuntarii la a manca fiinte vii, doar ca trebuie gasita o metoda prin care sa nu ne facem rau noua.

Daca recitesti prima postare ai sa vezi ca am o problema doar cu cretinismul din vaganism. Cand ii vad p-astia care au mancat ceva ce continea urma de lapte cum vin ei pe facebook sa ne intrebe daca asta ii face "a bad person" sau nu... imi vine sa vomit toata mancarea vegana pe care am mancat-o.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări