Blacksmith Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) Credeti ca exista o secta mai periculoasa si mai distrusa mintal decat veganii ? Ba, voi stiati ma ca viata animalelor conteaza mai mult decat cea a oamenilor ? Pfff, eu acum am aflat ! Voi ce ati bagat in voi de craciun, sarmale cu carne de animal mort ??????????!!!! Editat Decembrie 25, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) Omul, ca și ursul, e o ființă omnivoră, adică mânîncă orice. Corpul nostru are nevoie și de vitamine și fibre de la plante, dar și de proteine de la animale. Cea mai bună dietă e una cât mai variată, în niciun caz numai vegetale sau numai carne.Deși de exemplu, eschimoșii rar au de unde alege din puținele plante ce cresc printre ghețuri, iar dieta lor formată predominant din carne de focă și de pește nu le face rău.Dar aici vorbim de animale și pești care conțin grăsimi bogate în Omega 3 care e chiar recomandat pentru o bună circulație sanguină... Că unii aleg să devină ,,vegani,, și să pască alături de oi și vaci, nu e un lucru de condamnat, dar ce e bun pentru unul, poate fi rău pentru altul, fiindcă nu suntem toți la fel și avem nevoi diferite. Oricum, nu aș merge atât de departe încât să-i numesc pe vegani, o ,,sectă periculoasă,, sau oameni cu probleme mintale. Ce să mai zicem de talibani ? Aș prefera oricând să stau la restaurant lângă un vegan, decât lângă unul cu turban și barbă.... Editat Decembrie 25, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Am intalnit ,,vegani,, aia pe care eu i-am intalnit erau cam ciudati sa zic asa nu cred ca are treaba cu asa ceva da erau cam ciudati ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) @validae Da, asa zic si eu... Dar nu vezi unde se ajunge ? Sint oameni care se simt vinovati ca au gustat o bucatica de carne si ii intreaba pe altii pe facebook daca asta ii face niste persoane demne de a mai trai pe pamant sau sa se sinucida... Sentimentele de vinovatie creaza boli psihice ! Si nu e bine. Sint altii care cauta cu disperare in lista cu ingrediente a unui produs cumparat ca sa nu cumva sa includa o molecula de produs animal. Daca scrie "poate contine urme de lapte" si nu a vazut asta cand l-a cumparat, il arunca (cand altii nu au ce manca) ! Iar cei mai vegani dintre vegani nu consuma nici miere, pentru ca asta inseamna ca exploatezi albinele. Si nici avocado sau migdale (care sint plante) pentru ca se folosesc albinele la polenizarea lor. Iti dai seama unde s-a ajuns ? Editat Decembrie 25, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Bagarela, vezi ca esti la un pas sa dai in patima lor. Depinde ce mai citesti si cat/cum te influenteaza. Oricum esti predispus sezonier la diferite schimbari de atitudine si idei. E doar o chestiune de timp si conjuctura. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Nop, n-ai sa ma vezi pe mine vegan in veci ! Ii urasc la fel de mult ca pe audiofili. Veganii sint "audiofilii" nutritiei. Dar fiti atenti, ca am intrebat doar de vegani (persoane) nu de mancarea vegana, care este foarte buna si sanatoasa, doar ca e incompleta. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 validae ai dreptate, nu ne putem schimba modul în care am evident după niște filozofii aiurea. dar, unora carnea le mărește potențialul agresiv (apropo de oi si ursi) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Or exista vegani audiofili? Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) Exista orice combinatie, stai linistit. Atat timp cat sunt prosti care au o impresie buna despre ei si nebuni ce se cred normali , ce te mai mira altceva? Editat Decembrie 25, 2018 de Paul66 Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Am lucrat 5 ani cu un "vegan" obligat sa manance numai fructe si legume in urma unui cancer de colon. Era genial ca persoana (electronist-automatist). Veganism-ul l-a salvat de la moarte. O facea de nevoie, nu din convingeri. Mancarea zilei: rosii, prune, banane. Nici macar un colt de paine. Era slab ca un ţâr. Vorbesc de ceva care se intampla acum mai bine de 20 de ani. E dovada ca se poate trai astfel, si sa ai un intelect exceptional. Repet: boala l-a dus in acea stare. Nici azi, bine restabilit, nu simte nevoia mancarii animale. Sa nu asociem pe cei "deranjati" cu cei care se pot hrani numai din "furaje". @Giuseppe Bagarella, am mai ras o portie de piftie. Vegana, evident. Nu e porcul cea mai buna leguma?! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Acum 23 minute, Paul66 a spus: Atat timp cat sunt prosti care au o impresie buna despre ei si nebuni ce se cred normali De curiozitate, ai dat de prosti care sa fie constienti ca sunt prosti, sau de nebuni care recunosc ca sunt nebuni? Daca da, sa stii ca nu erau nici prosti, nici nebuni. Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Atata vreme cat dentitia omului include si canini e clar ca trebuie sa manance carne. Caninii sunt pentru sfasiat carne, nu laptuci! Cine suntem noi sa contrazicem milioane de ani de evolutie?! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 @Thunderer2018 , evident exista si exceptii, nu zice nimeni ca nu ! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 S-a facut o mentiune ca veganismul atrofiaza intelectul. Alte exceptii... milioane as zice. In tara aia de se spala la comun in Gange. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) Tu cum ai numi un om care cere permisiune pe facebook la altii ca sa manance ? Pe mine ma uimeste cat de morti sint unii dupa statutul asta de "vegan". Tin cu orice pret sa fie ei numiti "vegani" ca altfel nu pot sa traiasca. Mie asta imi miroase a snobism... Cu alte cuvinte, vor sa se numeasca vegani ca sa se laude la prietenii lor ca ei sint mizul din fanta si sint mai presus de alti oameni. Noi restu sintem niste nenorociti care mancam carne... Editat Decembrie 25, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Postări Recomandate