nico_2010 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Vezi ca schema asta foloseste alt model de uC, STM8S103F3, care este altceva decat STM8S003F3P6. Link spre comentariu
elman Postat Martie 20, 2019 Autor Partajează Postat Martie 20, 2019 (editat) Voltampermetrul meu este cu STM8S003F3P6. Autorul codului zice ca merge si pe STM8S103F3. M-am documentat putin dar n-am vazut diferente intre PCB-ul cu STM8S103F3 si PCB-ul de la voltmetrul meu (au acelasi cod DSN-VC288). Am verificat alocarea pinilor, ma pricep prea putin ca sa dau un verdict clar, dar mi se pare ca-s alocati corect. Am instalat IAR Embedded Workbench si am incercat sa incarc programul in uC fara sa-l fac hex (pt. ca nu stiu cum se face). Pe voltmetru apare 077 iar pe ampermetru 035. Din cate inteleg debugger-ul imi returneaza ceva eroare dar nu o inteleg. P.S. daca masor curenti ori tensiuni arata ceva hieroglife. Editat Martie 20, 2019 de elman Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Nu sunt alocati corect pinii sau tabela de conversie a aprinderii segmentelor nu este corecta. Cel putin asa cred, nu m-am uitat in fisiere. Link spre comentariu
Vizitator Petr Gorodovoy Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 (editat) Try commenting out the line #define SWIM_DEBUG_ENABLED in config.h Editat Septembrie 25, 2019 de Petr Gorodovoy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum