daniels Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Pare a fi o rasina intre corpul pompei si bucsa. Link spre comentariu
satelit Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 am sa o strunjesc maine pana la alama sau bronz sa-i fac o fata , nu-i o rasina, am incercat sa incalzesc piesa si am pus sacaz. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Eu nu am vazut vreodata bucsa cositorita... Ce vezi este aluminiul lipit pe exteriorul bucsei. Parerea mea... Simplu de verificat...pune bucsa la caldura si vezi daca se topeste chstia de pe ea! 1 Link spre comentariu
satelit Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Si daca nu ar fi cositor ce solutie ar fi sa lipesc bucsa?? sau sa inlocuiesc bucsa cu u rulment cu ace?? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 (editat) Loctite ce ar avea? Mai precis, bronz si aluminiu inseamna adeziv si activator Loctite. Editat Decembrie 22, 2018 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
satelit Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 poate aveti dreptate cu Loctite dar nu am lucrat niciodata cu substanta asta, in plus dumneavoastra ati zis "sa fie ce trebuie" , dar ar fi o rezolvare. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Cauti pe site Loctite si vezi sau dai un mail si expui problema si materialele care trebuie asigurate. Unul general esta acesta: https://www.henkel-adhesives.com/ro/en/product/retaining-compounds/loctite_620.html Sa fiti sigur ca am dreptate. 1 Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Profi ar fi sa rectifici corpul, sa faci alta bucsa si sa o bagi la "cald". 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Asa trebuie facut....nu improvizatii cu lipiciuri. 2 Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Daca jocul dintre bucsa si corp este mare, nu poti pune bucsa corect cu adeziv si...vor fi frecari mari pe acolo... Link spre comentariu
satelit Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Da am sa rectific corpul si sa fac alta bucsa, ar fi o rezolvare sa o bag la cald dar nu prea stiu procedeul Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Bagi bucsa in cogelator si corpul il incalzesti...e simplu...corpul se dilata iar bucsa se contracta.. Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 A specificat ca bucsa sta in ulei. Probabil cei de la loctite specifica ca solutiile lor sunt rezistente la uleiuri dar eu din experienta, am observat ca chiar daca rezista, de multe ori durata de viata a lipiciului are grav de suferit in medii de-astea. Ce are el acolo e doar o simpla operatiune de bucsare. Nu imi dau seama bine din poze dar tind sa cred ca bucsa aia e ca un fel de cuzinet, are pe exterior o tabla de fier si bronzul in interior, probabil asa ar trebui, ca sa nu faca contact bronzul cu aluminiul si problemele care rezulta din asta. Oricum nu este nici pe departe o operatie speciala, dar mai greu o sa fie sa nimereasca cota precisa astfel incat sa aiba joc extrem de mic, si totusi dupa ce o baga la cald sa existe acelasi joc ... Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Nu stiu cat trebuie sa fie diferenta intre cote...cred ca 0,05 mm ar fi suficient. Link spre comentariu
satelit Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Exact asta voiam sa intreb, despre cota de 0,05mm, multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum