Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce dif. sa folosesc?

Vizitator LAdy

Postări Recomandate

Vizitator LAdy

sal, am nevoie de niste sfaturi....am o incinta auto de 95l si nu m-am hotarat ce difuzoare sa folosesc.-ce s-ar auzi mai bine, un dif de 15" sau 2 de 12 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

conteaza si ce marca de difuzoare vrei sa folosesti ... si cati bani vrei sa bagi in ele ;) , si ce calitate vrei sa ai, cu ce amplifici .... da mai multe detalii :yawinkle:

Link spre comentariu

ar mai conta si forma incintei ... si cu ce ai de gand sa o amplifici.

O varianta ar fi un difuzoare Pionner TS-W306DVC[/url], doar ca ar trebui sa micsorezi incinta, deoarece e prea mare ... volumul recomandat pt difuzorul asta e de: 24 - 49.6 litrii, incinta inchisa.

O alta varianta ar fi 2 difuzoare Pionner de 12" TS-W307D4[/url] si pt ele sa imparti incinta in doua parti egale, deoarece si pt acestea volumul recomandat e tot mult mai mic decat ce ai tu.

Problema e cu ce vrei sa le amplifici. Difuzoare bune gaasesti pana in 5 mil nu e problema, indiferent de marca .... eu am zis Pionner pt ca le-am auzit in functiune si mi-au placut :yawinkle:

Editat de vasile

Nu mai puneti linkuri spre magazine !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări