VAX Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc durere, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Sa fie cu functie de scanare (cautare) dupa anumite criterii, cum cauti fisierele in calculator. Adica sa-i dibuiasca pe musterii fara sa-mi pierd timpul cu ei. Ar fi arma cea mai puternica, mai ceva decat armele nucleare sau bacteriologice. Le-as da un "bip" celor vizati si s-ar potoli pe loc. N-ati mai vedea betivani, drogati, fumangii, escroci, bisnitari, etc. Copiii si-ar face temele imediat ce ar veni de la scoala si in restul timpului ar citi ce trebuie, s-ar juca frumos. Nici copii n-ar mai face lumea cu duiumul, unul de familie, atat. Ar fi de mii de ori mai bine ca acum. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Daca si cei pe care tu ii enervezi ar avea aparate din acelea, atunci ce ar rezulta? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 La 21.01.2019 la 18:46, VAX a spus: M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Si ce faci daca altul intra in posesia unui astfel de aparat, si te vei numara printre cei care il enerveaza? Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 As folosi aparatul de teleportare, i-as trimite pe fundul oceanului, in centrul Soarelui, etc. Sau i-as teleporta in timp, pe vremea dinozaurilor. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 21, 2019 Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Pentru unii, timpul dinozaurilor e ACUM. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 19 hours ago, VAX said: M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc durere, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Sa fie cu functie de scanare (cautare) dupa anumite criterii, cum cauti fisierele in calculator. Adica sa-i dibuiasca pe musterii fara sa-mi pierd timpul cu ei. Ar fi arma cea mai puternica, mai ceva decat armele nucleare sau bacteriologice. Le-as da un "bip" celor vizati si s-ar potoli pe loc. N-ati mai vedea betivani, drogati, fumangii, escroci, bisnitari, etc. Copiii si-ar face temele imediat ce ar veni de la scoala si in restul timpului ar citi ce trebuie, s-ar juca frumos. Nici copii n-ar mai face lumea cu duiumul, unul de familie, atat. Ar fi de mii de ori mai bine ca acum. Ar fi infinit mai rau...dar asta inteleg doar cei care iubesc cu adevarat libertatea. Eu i-as trimite, pe cei ce vor sa fure libertatea altora si sa le impuna ce sa faca, casieri la Megaimage si agenti de paza la farmacii. Hait!!! Se pare ca am arma asta, si o folosesc, ca dovada cam pe acolo ii gasim pe respectivii. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 2 minutes ago, Spitfire said: Ar fi infinit mai rau...dar asta inteleg doar cei care iubesc cu adevarat libertatea. Eu i-as trimite, pe cei ce vor sa fure libertatea altora si sa le impuna ce sa faca, casieri la Megaimage si agenti de paza la farmacii. Hait!!! Se pare ca am arma asta, si o folosesc, ca dovada cam pe acolo ii gasim pe respectivii. Daca nu avem imaginatie, atunci hai sa clamplanim, ca la sectiunea tehnica. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Somnul ratiunii naste monstri! Adica ... si din categoria userilor care bat campii(le) cu gratie, in absenta tratamentului prescris de psihiatru. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Suntem la "Discutii diverse", adica la Bodega.Prea multa imaginatie legata de Haarp si prea putine cunostinte tehnice... https://ro.wikipedia.org/wiki/HAARP https://www.gi.alaska.edu/facilities/haarp Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 12 minutes ago, nico_2010 said: Somnul ratiunii naste monstri! Adica ... si din categoria userilor care bat campii(le) cu gratie, in absenta tratamentului prescris de psihiatru. Sunteti si medic ? Am impresie proasta despre aceasta categorie socio-profesionala. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) Si eu am o impresie proasta despre fizicienii frustrati si profesorii incuiati, dar asta este ... si ei traiesc printre noi! Editat Ianuarie 22, 2019 de nico_2010 Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Iubesc cainii, nu pot sa ma supar pe ei. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 La 21.01.2019 la 18:46, VAX a spus: M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc durere, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Sa fie cu functie de scanare (cautare) dupa anumite criterii, cum cauti fisierele in calculator. Adica sa-i dibuiasca pe musterii fara sa-mi pierd timpul cu ei. Ar fi arma cea mai puternica, mai ceva decat armele nucleare sau bacteriologice. Le-as da un "bip" celor vizati si s-ar potoli pe loc. N-ati mai vedea betivani, drogati, fumangii, escroci, bisnitari, etc. Copiii si-ar face temele imediat ce ar veni de la scoala si in restul timpului ar citi ce trebuie, s-ar juca frumos. Nici copii n-ar mai face lumea cu duiumul, unul de familie, atat. Ar fi de mii de ori mai bine ca acum. Chiar ai ''stofa'' de DICTATOR'',oricum,sunt exemple destule in istoria (relativ) recenta...incepe cu..STALIN,continua cu MUSOLINI,HITLER si...CEAUSESCU !! Sa nu-l uiti si pe KIM...! De Gadaffi,Hussein nu am pomenit...erau ''mici copii'' pe langa STALIN !! Link spre comentariu
Postări Recomandate