Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Experimente controversate

Postări Recomandate

M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc durere, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Sa fie cu functie de scanare (cautare) dupa anumite criterii, cum cauti fisierele in calculator. Adica sa-i dibuiasca pe musterii fara sa-mi pierd timpul cu ei. Ar fi arma cea mai puternica, mai ceva decat armele nucleare sau bacteriologice. Le-as da un "bip" celor vizati si s-ar potoli pe loc. N-ati mai vedea betivani, drogati, fumangii, escroci, bisnitari, etc. Copiii si-ar face temele imediat ce ar veni de la scoala si in restul timpului ar citi ce trebuie, s-ar juca frumos. Nici copii n-ar mai face lumea cu duiumul, unul de familie, atat. Ar fi de mii de ori mai bine ca acum.

Link spre comentariu
La 21.01.2019 la 18:46, VAX a spus:

M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza.

Si ce faci daca altul intra in posesia unui astfel de aparat, si te vei numara printre cei care il enerveaza?

Link spre comentariu
19 hours ago, VAX said:

M-ar interesa si un aparat prin care sa pot sa le produc durere, sa le iasa ochii din cap, ca la cancer, celor care ma enerveaza. Sa fie cu functie de scanare (cautare) dupa anumite criterii, cum cauti fisierele in calculator. Adica sa-i dibuiasca pe musterii fara sa-mi pierd timpul cu ei. Ar fi arma cea mai puternica, mai ceva decat armele nucleare sau bacteriologice. Le-as da un "bip" celor vizati si s-ar potoli pe loc. N-ati mai vedea betivani, drogati, fumangii, escroci, bisnitari, etc. Copiii si-ar face temele imediat ce ar veni de la scoala si in restul timpului ar citi ce trebuie, s-ar juca frumos. Nici copii n-ar mai face lumea cu duiumul, unul de familie, atat. Ar fi de mii de ori mai bine ca acum.

Ar fi infinit mai rau...dar asta inteleg doar cei care iubesc cu adevarat libertatea.

Eu i-as trimite, pe cei ce vor sa fure libertatea altora si sa le impuna ce sa faca, casieri la Megaimage si agenti de paza la farmacii. Hait!!! Se pare ca am arma asta, si o folosesc, ca dovada cam pe acolo ii gasim pe respectivii.:85

Link spre comentariu
2 minutes ago, Spitfire said:

Ar fi infinit mai rau...dar asta inteleg doar cei care iubesc cu adevarat libertatea.

Eu i-as trimite, pe cei ce vor sa fure libertatea altora si sa le impuna ce sa faca, casieri la Megaimage si agenti de paza la farmacii. Hait!!! Se pare ca am arma asta, si o folosesc, ca dovada cam pe acolo ii gasim pe respectivii.:85

Daca nu avem imaginatie, atunci hai sa clamplanim, ca la sectiunea tehnica.

Link spre comentariu
12 minutes ago, nico_2010 said:

Somnul ratiunii naste monstri! Adica ... si din categoria userilor care bat campii(le) cu gratie, in absenta tratamentului prescris de psihiatru.

Sunteti si medic ? Am impresie proasta despre aceasta categorie socio-profesionala.

Link spre comentariu
La 21.01.2019 la 18:46, VAX a spus:

Chiar ai ''stofa'' de DICTATOR'',oricum,sunt exemple destule in istoria (relativ) recenta...incepe cu..STALIN,continua cu MUSOLINI,HITLER si...CEAUSESCU !!:pandaci Sa nu-l uiti si pe KIM...! De Gadaffi,Hussein nu am pomenit...erau ''mici copii'' pe langa STALIN !!:57

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări