Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Asa e, exista plata si in natura ,iarasi un apropo stiu cazul unui preot (cred ca sunt mai multi) care profita de ,prostia, unor enoriase si le satisfacea ,sa spun astfel, orice doleanta! Iarasi un caz pe la Targoviste decanul care era un calugar , a fost prins in pat cu alt barbat, iar secretara de acolo lua bani de la studenti ca sa le mareasca notele iar cu banii si-a pus silicoane! De Teodosie stiu ca in perioada cat a fost la Bucuresti la facultate lua bani de la toti pentru note !(asta e pacatul lui capital) ma rog fiecare domeniu cu ale lui! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Sa nu faci ce face ... P.S. - in tinereti , am avut un amic ( cunostiinta mai apropiata ) preot . Avea pacatul betiei ... Ma stima foarte mult pentru ca eram mai bine " antrenat " , dar m - a dezavuat fiindca eram ( zicea el ) curvar ... ma rog , muieratic ! ( exprimarea ad - literam ) . Editat Ianuarie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 La judecata nu ii intrece nimeni! Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 6 hours ago, gauss said: Pentru bani ... daca ar fi s - o iau de la capat , m - as face avocat ! Vise, taica ! Tata a ajuns avocat la varsta de 45 de ani (cam prin anul 1975), inainte fiind contabil. Dupa ce a terminat facultatea isi facuse planuri mari, casa si masina in cativa ani, etc. Prima luna de serviciu ca avocat a fost un soc pentru el. A simtit ce inseamna sa fii liber profesionist, sa nu-ti vina salariul "pe conducta", ca la bugetari. Mafie era si atunci, erau cuplati procurori cu judecatori si cu avocati, care trageau tunuri la procesele penale (delapidari, accidente mortale, etc). Avocatul era omul de legatura dintre gasca si clienti (inculpati), pentru ca putea sa discute cu ei intre patru ochi si sa le ia banii. Tata a fost fricos si nu s-a bagat in mafie, a ramas cu procese civile (divorturi, impartirea bunurilor dupa divort, etc). In avocatura banii se fac impreuna cu altii, in mafie. Atunci aveau venitul plafonat. Puteau sa faca incasari lunare de 6000 lei, din care primeau 60%, adica 3600 lei salariu. Dupa cum se vede, atunci liberii profesionisti erau taxati mai putin ca acum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 La 16.01.2019 la 19:25, VAX a spus: Puteau sa faca incasari lunare de 6000 lei, din care primeau 60%, adica 3600 lei salariu Asta doar din incasarile declarate, binenteles. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Pai numai la procesele grele, penale, picau ciubucuri mari (cat costa o Dacia). La civile avocatii se multumeau cu o masa la restaurant, platita de client. Acolo discutau despre proces. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 41 minutes ago, VAX said: Vise, taica ! Tata a ajuns avocat la varsta de 45 de ani (cam prin anul 1975), inainte fiind contabil. Dupa ce a terminat facultatea isi facuse planuri mari, casa si masina in cativa ani, etc. Prima luna de serviciu ca avocat a fost un soc pentru el. A simtit ce inseamna sa fii liber profesionist, sa nu-ti vina salariul "pe conducta", ca la bugetari. Mafie era si atunci, erau cuplati procurori cu judecatori si cu avocati, care trageau tunuri la procesele penale (delapidari, accidente mortale, etc). Avocatul era omul de legatura dintre gasca si clienti (inculpati), pentru ca putea sa discute cu ei intre patru ochi si sa le ia banii. Tata a fost fricos si nu s-a bagat in mafie, a ramas cu procese civile (divorturi, impartirea bunurilor dupa divort, etc). In avocatura banii se fac impreuna cu altii, in mafie. Atunci aveau venitul plafonat. Puteau sa faca incasari lunare de 6000 lei, din care primeau 60%, adica 3600 lei salariu. Dupa cum se vede, atunci liberii profesionisti erau taxati mai putin ca acum. Se pot face bani legali ... mai legali ca Biblia , in profesia de avocat . Se puteau face ( mai usor ) in regimul trecut . Ce spui matale sant povesti cu cocosu' rosu ... Nimeni nu se facea avocat pentru banii de la barou , pe chitanta . Cine n - a avut la Revolutie ( avocat fiind ) un metru cub de balcesti ( presati ) si suta de mii de dolari , ar fi trebuit judecat si condamnat pentru subminarea profesiei de avocat ! Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Unii au fost cu frica in ei si s-au abtinut de la magarii. Doar cativa erau in mafie, dar nici astia nu se jucau cu banii cum va imaginati dumneavoastra. Pe unii din mafie i-au prins si i-au condamnat. Acum sunt alte vremuri, mult mai urate, dar si mai banoase pentru escroci. Inainte de '90 mai bogati decat avocatii erau unii gestionari de la Aprozar. Tot din escrocherii, nu din munca. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Ma intreb...un avocat care apara un infractor cu ''greutate'', cam ce onorariul are?? Infractorul avand resurse financiare considerabile si ...POLITICE,e de presupus ca plateste bani...grei(cat % fiscalizati??) ca sa fie ...scapat(exonerat) de acuzatii ?? Luam ca exemplu un personaj, la...intamplare....LIVACHE(cu ..''hamsterul'' lui)?? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) 16 hours ago, VAX said: Unii au fost cu frica in ei si s-au abtinut de la magarii. Doar cativa erau in mafie, dar nici astia nu se jucau cu banii cum va imaginati dumneavoastra. Pe unii din mafie i-au prins si i-au condamnat. Acum sunt alte vremuri, mult mai urate, dar si mai banoase pentru escroci. Inainte de '90 mai bogati decat avocatii erau unii gestionari de la Aprozar. Tot din escrocherii, nu din munca. Eu nu - mi imaginez nimic . Nu scriu doar sa - mi vad slovele on - line ... ma bazez si eu pe ceva . Mare parte , pe cunoastere si experiente , ambele personale . Nu va recomand sa intrati in vreo casa de avocat , construita in epoca in care sustineti ca avocatii erau saraci . Va rataciti ... , cu ochii zgaiti pe pereti , si prin alte locuri , si va gaseste ( accidental ) , dupa niste ani , uscat ( deshidratat maxim ) . De sete si inanitie . Editat Ianuarie 17, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Poate ca asa erau unii prin Bucuresti, dar in provicie nu ploua cu bani peste avocati. Am avut coleg la gimnaziu, al carui tata era avocat din tinerete, dar n-am vazut vreo avere la ei acasa. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Cunosc si eu cel putin un caz, persoana apropiata de familie care cam tragea mita de coada in provincie, unde nu prea erau ''cazuri'' spectaculoase! dar nici nu dadea la tirnacop sau la lopata pentru piinea zilnica! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2019 Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Acum , trebuie adancita discutia . Fiecare erau specializati pe anumite spete . Cei mai amarasteni profesional pledau mai mult din oficiu , altii ... la civil ( divorturi , paternitati , pensii alimentare etc . ) . Ce sa iasa ( la negru ) de acolo ? ... In schimb penalistii " mari " , omoruri , infractiuni cu violenta , accidente de circulatie cu victime , cei de la ilicit , si altii ... erau rechinii de adancime , din gasca sefului de barou , cu intrare la judecatori si procurori , taiau si spanzurau , luau doar procesele mustoase si suculente , unde acuzatii dadeau banu' gros sa scape cat mai subti ( re ) . In fine ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 HAARP e perfect vizibil, se poate observa usor ca acele antene sunt de receptie, nu de emisie. Restul, aberatii conspirationiste! De modificat clima, o modificam cu fumul de pe cosul fabricilor si termocentralelor, gazele de esapament, etc. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 (editat) La 17.01.2019 la 19:40, VAX a spus: Poate ca asa erau unii prin Bucuresti, dar in provicie nu ploua cu bani peste avocati. Am avut coleg la gimnaziu, al carui tata era avocat din tinerete, dar n-am vazut vreo avere la ei acasa. A fost...''investita'' in...Brazilia,Monaco..etc ! Doar nu o sa dea oamenii o ..''caciula'' de bani la...ANAF !! Editat Ianuarie 20, 2019 de morocanosul mistake Link spre comentariu
Postări Recomandate