Haralambie Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 stai asa sa scot manualul tanarului teleportist. era acolo o solutie Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Da dar îți trebuie o centrala nucleara marisoara ca să asigure energia necesara. Ai la dispoziție asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Acum 4 minute, VAX a spus: Stie careva o metoda practica de teleportare in timp sau spatiu ? As face asa o curatenie printre conducatori, si in general, ca cei care ar mai ramane, ar fi ca maicutele de la manastire. Apropo de maicute Au o rautate in ele maicutele astea(majoritatea) Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Se scoate prin exorcizare ... , sau sex . Eventual revenirea la o viata normala , intr - o colectivitate normala . Editat Ianuarie 16, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Acum 2 minute, gauss a spus: Se scoate prin exorcizare ... sau sex . Nu tine ,sunt neprihanite ! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 https://www.google.ro/search?client=opera&q=calugarite+gravide&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Astea sunt camuflate ! Apropo am avut o doua colege maicute, si eram cu una dintre ele la metrou ,eu mai trageam cu ochii dupa cate o fata ,cand o vad pe maicuta ca radea ,la inceput nu mi-am dat seama apoi.... Editat Ianuarie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Colege de ce ? ... De apartament ? ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Facultate! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Aha ... , de - aia nu mai prezinta interes invatamantul superior ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Ba prezinta, aveam si colege ,,bune,, dar daca indraznea vreuna sa vina in fusta scurta(adica pana la genunchi) sarea desteptii cu gura pe ele, gen ,,nu tie rusine de umbli asa,, si alte cuvinte! Se considerau ispititi! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Ceva ecleziastic ? ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Aiurea erau niste prostovani ,lipsiti de cei sapte ani de acasa in mare partea fii de popi care deabia asteptau sa termine facultatea sa primeasca,,parohia,, !Erau ca si la medicina doar dupa bani ! Parerea mea niste ratati in mare parte ~ Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Pentru bani ... daca ar fi s - o iau de la capat , m - as face avocat ! Sant incluse si alte avantaje ... cam toate , de toate naturile ! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 (editat) Quote Stie careva o metoda practica de teleportare in timp sau spatiu ? Nu tine, au imunitate generala, adica si la teleportare! Apoi, cum naiba sa teleportezi un obraz atit de gros, nu cred ca merg instalatiile de pe asa ceva. Editat Ianuarie 16, 2019 de icar Link spre comentariu
Postări Recomandate