Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Experimente controversate

Postări Recomandate

Acum 4 minute, VAX a spus:

Stie careva o metoda practica de teleportare in timp sau spatiu ? As face asa o curatenie printre conducatori, si in general, ca cei care ar mai ramane, ar fi ca maicutele de la manastire. 

Apropo de maicute :rade: Au o rautate in ele maicutele astea(majoritatea) :rzb

Link spre comentariu

Astea sunt camuflate !

Apropo am avut o doua colege maicute, si eram cu una dintre ele la metrou ,eu mai trageam cu ochii dupa cate o fata ,cand o vad pe maicuta ca radea ,la inceput nu mi-am dat seama apoi....:84

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ba prezinta, aveam si colege ,,bune,, dar daca indraznea vreuna sa vina in fusta scurta(adica pana la genunchi) sarea desteptii cu gura pe ele, gen ,,nu tie rusine de umbli asa,, si alte cuvinte! Se considerau ispititi!:rade:

Link spre comentariu

Aiurea erau niste prostovani ,lipsiti de cei sapte ani de acasa in mare partea fii de popi care deabia asteptau sa termine facultatea sa primeasca,,parohia,, !Erau ca si la medicina doar dupa bani ! Parerea mea niste ratati in mare parte ~

Link spre comentariu

Stie careva o metoda practica de teleportare in timp sau spatiu ?

Nu tine, au imunitate generala, adica si la teleportare!:wretre

Apoi, cum naiba sa teleportezi un obraz atit de gros, nu cred ca merg instalatiile de pe asa ceva.

Editat de icar
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări