trasorv Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 (editat) Bună ziua, am un Samsung c5 2016 care funcționează absolut normal dar din întâmplare am observat intrând în Setări că la Rețele mobile apare doar conexiune 2G și 2G/3G deși telefonul este 4G și la fel este și cartela sim. Are Android 8.0.0 . Știe cineva care ar putea fi cauza ? Mulțumesc Editat Decembrie 22, 2018 de trasorv Link spre comentariu
yo9gcc Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 (editat) Poate fi din cauza cartelei, nu suposrta 4G, am un coleg care exact asa a patit , nu stiu ce telefon are dar cu cartela lui nu aparea 4G iar cand punea cartela de la tf sotiei care era mai noua, aparea in setari si 4G. Edit. Acum am vazut ca ai scris si cartela suporta 4G! Editat Decembrie 22, 2018 de yo9gcc Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Se pare că nu știe nimeni ..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Pai in zona ai 4G semnal? Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Desigur că am dar nu are nicio importanță semnalul, telefonul nu îmi arată opțiunea de a selecta LTE Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 (editat) Sunt telefoane cu 4G care nu functioneaza in LTE PE DIGI MOBIL. Daca e dual sim si ai deja o cartela in 4G ,a doua cartela va functiona in 3G . Cred ca totusi e primul caz ,nu am vazut la specificatii frecventele de 2400 MHz ale retelei digi 4G. Editat Decembrie 23, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Cine a spus ceva de Digi, e vorba de Orange Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Si unde ai specificat asta ? "Bună ziua, am un Samsung c5 2016 care funcționează absolut normal dar din întâmplare am observat intrând în Setări că la Rețele mobile apare doar conexiune 2G și 2G/3G deși telefonul este 4G și la fel este și cartela sim. Are Android 8.0.0 . Știe cineva care ar putea fi cauza ? Mulțumesc "" Cazul cu doua cartele in telefon ? Fara toate detaliile nu te putem lumina . Vrei sa ghicim ce ai tu acolo : cartele , retele , defect ? La 23.12.2018 la 8:58, razvan-l1 a spus: Sunt telefoane cu 4G care nu functioneaza in LTE PE DIGI MOBIL. Daca e dual sim si ai deja o cartela in 4G ,a doua cartela va functiona in 3G . Cred ca totusi e primul caz ,nu am vazut la specificatii frecventele de 2400 MHz ale retelei digi 4G. Editat duminică la 09:03 de razvan-l1 Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Oameni buni, telefonul este dual sim dar nu am decât un sim în el altfel aș fi specificat. Desigur că am și semnal 4G că de aceea am și cartela 4G. Când schimbi telefonul vechi cu unul mai bun te aștepți ca cel nou să funcționeze cel puțin la fel de bine ca cel vechi....Din întâmplare am observat că cel nou nu îmi afișează posibilitatea de a seta 4G fapt care nu are nicio legătură cu semnalul. Razvan-l1, îmi cer scuze dacă am fost cam dur dar a fost o reacție la comm-ul tău. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Esti sigur ca ai pus cartela in slot sim 1 ? Daca ai facut toate cele de mai sus duci tel la garantie . Link spre comentariu
trasorv Postat Decembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Mulțumesc oameni buni pentru ideile voastre și vă doresc tuturor un An Nou mai bun cu sănătate La mulți ani în 2019 ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Este problema de soft android ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum