Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SOF pentru Telefunken T39FX182DLP

Vizitator Victor IT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

3

• Florinel TV

3

• bobo

2

• iuliantv

2

Vizitator Victor IT
Acum 21 ore, iuliantv a spus:

Multumesc.

A mers descarcat.

Din pacate nu reusesc sa-l scriu. (Poate nu apas combinatia corecta)

Pus pe usb fat32 formatat -tv scos din priza tinut apasat pe ok telecomanda in timp ce alimentez din nou nimic.

In meniu "Service" dat pe usb citeste 2 secunde si iasa.

Daca exista o alta combinatie de taste ar fi minunat daca as afla si eu.

PS: Televizorul functioneaza doar ca subtitrarile se vad de la stanga (nu centrat) si pe fond negru.

softul lui este v.0.6.6.a

Link spre comentariu

incercati cu alt memory stick ,trebuia sa specificati de la inceput ca e vorba de subtitrare,stiu ca se poate face dar eu unul nu am facut inca subtitrare ,softul ce l-am pus eu e un soft de reparare ,care totusi ar trebui sa booteze,descrieti problema dv si sigur va va ajuta cine a mai facut,dar trebuie sa spuneti ce placa digitala e in tv cum v-au cerut colegii,eu v-am dat un soft pentru placa 17mb82 1-e posibil sa aveti alta placa in tv si de aceea sa nu booteze,2-loaderul se pune direct pe stick fara arhiva,3-incercati cu alt memori stick

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Am in lucru acest tv .Initial a venit cu lipsa backlight am rezolvat prin schimbarea baghetelor  dupa care nu aveam imagine..Am descoperit ca M106-11 de peTcon incinge puternic .L-am procurat de afara si acum ramane problema schimbatului.Pot folosi statia de aer cald sau se poate folosi plita cu care schimb ledurile la barete.Problema este ca se afla intr-o zona deliata si Tcon-ul nu il pot desparti de display.  IMG-20210112-173101.jpg

Editat de ionel sm
Link spre comentariu

Posibil driver display  in scurt,verificati vizual cofurile.

50% sanse sa fie m106-11 vinovatul,nu tot ce se incinge este defect.

Oricum depanarea s a facut fara logica,nu se schimba baretele daca nu este imagine.

Link spre comentariu

Forine.cred ca nu stii cum arata .In poza il vezi mare dar in realitate nu e nici cat nasturul la camasa  5/5 mm  UIte si o poza cu pinii .Asa ca n-ai sa-l lipesti cu letconul nici in 20 de ani.

CI.jpg

Link spre comentariu
Acum 7 ore, ionel sm a spus:

Forine.cred ca nu stii cum arata .In poza il vezi mare dar in realitate nu e nici cat nasturul la camasa  5/5 mm  UIte si o poza cu pinii .Asa ca n-ai sa-l lipesti cu letconul nici in 20 de ani.

CI.jpg

Nu conteaza cat este de mic , se poate lipi pini cu letconul fara probleme, dar la acest ic vad ca are pad de racire pe dedesupt, dar nu este problema, se lipeste padul cu suflanta si apoi daca nu sa lipit pinii corect ii lipesti cu letconul, este ffoarte simplu de lipit fata de un ic de semnal de la un telefon ca am lipit cu sutele si la telefoane de am mana data dupa meserie , la telefoane este mai greu ca sunt cu bile, la acest ic este o joaca pentru mine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări