Vizitator Victor IT Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Buna ziua. Ma intereseaza softul pt. Telefunken T39FX182DLP Am vazut ca ati pus un link cu el din pacate nu mai merge. Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Ce vrei dump sau soft pentru usb? si spune cu ce este echipat acest tv Link spre comentariu
Geo2017 Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 (editat) La 21.12.2018 la 16:06, Victor IT a spus: Buna ziua. Ma intereseaza softul pt. Telefunken T39FX182DLP Am vazut ca ati pus un link cu el din pacate nu mai merge. Multumesc. ftp://eeprom-database.go.ro/Pentru Elforum/ USER : demo PASS: 1234 succes Editat Decembrie 23, 2018 de Geo2017 1 Link spre comentariu
Vizitator Victor IT Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Multumesc frumos pentru raspunsuri. Soft pentru USB vreau. Din pacate nu merge nici linkul asta. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 http://www.filehost.ro/3172508103/17MB82_V_0_8_4_Core_Update_Yazilimi_zip/ Link spre comentariu
Vizitator Victor IT Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Acum 21 ore, iuliantv a spus: http://www.filehost.ro/3172508103/17MB82_V_0_8_4_Core_Update_Yazilimi_zip/ Multumesc. A mers descarcat. Din pacate nu reusesc sa-l scriu. (Poate nu apas combinatia corecta) Pus pe usb fat32 formatat -tv scos din priza tinut apasat pe ok telecomanda in timp ce alimentez din nou nimic. In meniu "Service" dat pe usb citeste 2 secunde si iasa. Daca exista o alta combinatie de taste ar fi minunat daca as afla si eu. PS: Televizorul functioneaza doar ca subtitrarile se vad de la stanga (nu centrat) si pe fond negru. softul lui este v.0.6.6.a Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 incercati cu alt memory stick ,trebuia sa specificati de la inceput ca e vorba de subtitrare,stiu ca se poate face dar eu unul nu am facut inca subtitrare ,softul ce l-am pus eu e un soft de reparare ,care totusi ar trebui sa booteze,descrieti problema dv si sigur va va ajuta cine a mai facut,dar trebuie sa spuneti ce placa digitala e in tv cum v-au cerut colegii,eu v-am dat un soft pentru placa 17mb82 1-e posibil sa aveti alta placa in tv si de aceea sa nu booteze,2-loaderul se pune direct pe stick fara arhiva,3-incercati cu alt memori stick Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 pentru subtitrare vezi sau http://www.ciprianpungila.com/index.php?add_comment=155 Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 (editat) Am in lucru acest tv .Initial a venit cu lipsa backlight am rezolvat prin schimbarea baghetelor dupa care nu aveam imagine..Am descoperit ca M106-11 de peTcon incinge puternic .L-am procurat de afara si acum ramane problema schimbatului.Pot folosi statia de aer cald sau se poate folosi plita cu care schimb ledurile la barete.Problema este ca se afla intr-o zona deliata si Tcon-ul nu il pot desparti de display. Editat Ianuarie 12, 2021 de ionel sm Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Posibil driver display in scurt,verificati vizual cofurile. 50% sanse sa fie m106-11 vinovatul,nu tot ce se incinge este defect. Oricum depanarea s a facut fara logica,nu se schimba baretele daca nu este imagine. Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Mi s-a parut mie ceva suspect inainte sa schimb baretele dar nu am insistat.Am tot luminat display-ul din anumite unghiuri si nimic dar am trecut peste.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Se da jos integratul cu suflanta si se lipeste cu letconul Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Forine.cred ca nu stii cum arata .In poza il vezi mare dar in realitate nu e nici cat nasturul la camasa 5/5 mm UIte si o poza cu pinii .Asa ca n-ai sa-l lipesti cu letconul nici in 20 de ani. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Se da jos cu suflanta si se monteaza tot cu suflanta,350grade duza mica. Se protejeaza zona cu 2 straturi de staniol,mai ales cofurile. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 13, 2021 Partajează Postat Ianuarie 13, 2021 Acum 7 ore, ionel sm a spus: Forine.cred ca nu stii cum arata .In poza il vezi mare dar in realitate nu e nici cat nasturul la camasa 5/5 mm UIte si o poza cu pinii .Asa ca n-ai sa-l lipesti cu letconul nici in 20 de ani. Nu conteaza cat este de mic , se poate lipi pini cu letconul fara probleme, dar la acest ic vad ca are pad de racire pe dedesupt, dar nu este problema, se lipeste padul cu suflanta si apoi daca nu sa lipit pinii corect ii lipesti cu letconul, este ffoarte simplu de lipit fata de un ic de semnal de la un telefon ca am lipit cu sutele si la telefoane de am mana data dupa meserie , la telefoane este mai greu ca sunt cu bile, la acest ic este o joaca pentru mine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum