Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imi doresc o casa sau nu ?

Postări Recomandate

Acum 5 ore, GEO 53 BN a spus:

Anul trecut am sapat circa 2ari cu arșeul(hirletul) pentru cei care nu stiu ce-i ăla. In doua zile l-am ''dovedit''!  Cum se va desprimavara, o sa-mi intru-n ''mîna''! Dupa atita  lipsa de activitate,abia astept sa-mi dezmortesc  oasele! Incep sa-mi scuip de pe acum in pălmi! :rade:

Ca sa-ti dezmotesti oasele...recomand un antrenament pt. a deszapezi...curtea,ulita(strada)..etc.! Nu uita,RO(mania) este luata...vesnic pe...nepregatite,dar e foarte posibil sa vina...iarna(adevarata) !!:da Cat despre o casa...mi-as dori una la tara, dar un jumatate de secol la... oras(Oras=5-10 comune inghesuite intrun cartier...fara animalele de ''companie'' ...traditionale,porcul,vaca,gaina..etc!) si-a pus amprenta...!:jytuiyu

Editat de morocanosul
Link spre comentariu
Chiar acum, morocanosul a spus:

Ca sa-ti dezmotesti oasele...recomand un antrenament pt. a deszapezi...curtea,ulita(strada)..etc.! Nu uita,RO(mania) este luata...vesnic pe...nepregatite,dar e foarte posibil sa vina...iarna(adevarata) !!:da

Cind a nins, inainte de Craciun, cine crezi ca a dat zapada  la o parte? Am lopatat de dimineata si pina dupa masa,facind un morman de zapada cit mine de inalt. La fel cind zapada a inceput sa  alunece de pe acoperisul casei, tot eu am curatat-o, aruncind-o pe mormanul de zapada,pe care-l facusem cu citeva zile-n urma.

Asa ca sa stii ca am ceva anduranta, chiar daca sint pensionar.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, GEO 53 BN a spus:

Cind a nins, inainte de Craciun, cine crezi ca a dat zapada  la o parte? Am lopatat de dimineata si pina dupa masa,facind un morman de zapada cit mine de inalt. La fel cind zapada a inceput sa  alunece de pe acoperisul casei, tot eu am curatat-o, aruncind-o pe mormanul de zapada,pe care-l facusem cu citeva zile-n urma.

Asa ca sa stii ca am ceva anduranta, chiar daca sint pensionar.

Sunt convins,tu ai ''prins'' si zapezile...de...altadata,cand iarna era...''autentica''...!:n1 Vremuri frumoase..!:26

Link spre comentariu

La mulți ani cu sănătate dragi colegi.

cît despre zăpadă încă nu am văzut nimic iarna asta, abia acum va începe. Oricum, să ies la lopată la zăpadă în lun noiembrie nu mă așteptam. Totuși, după o repriză de zăpadă, cînd te bagi în casă și aprinzi focu în sobă, așa merge o tărie...

Link spre comentariu
La 31.12.2018 la 19:22, Ion_Bumbu a spus:

Am fost vioi anul asta, n`am lasat`o sa se adune, am iesit de 3 ori la curatit zapada, si am citeceva de curatit.

In 2012 insa a fost mai multa, atunci am facut 4 ture la zapada.

Dar...acum, tu fiind mai in varsta, zapada asta cum este fata de cea de acum...20-30>40 de ani??:aut: Sunt doar....''Amintiri din...Copilarie '' !!:dsgfds

Link spre comentariu

Pai pina prin 68 am avut zapada de Craciun de fiecare data, dupa aia mai erau ani in care Craciunul era fara zapada...

Zapada tinea pina prin Martie,acuma tine 2-3 saptamini, dupa aia mai trage o ploaie si`o topeste...

Au fost ani in care am avut zapezi serioase nu ca acuma.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus:

Pai pina prin 68 am avut zapada de Craciun de fiecare data, dupa aia mai erau ani in care Craciunul era fara zapada...

Zapada tinea pina prin Martie,acuma tine 2-3 saptamini, dupa aia mai trage o ploaie si`o topeste...

Au fost ani in care am avut zapezi serioase nu ca acuma.

Da , ai dreptate Grig!

Era sa uit! ''LA MULTI ANI''  Grig!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări