morocanosul Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 (editat) Acum 5 ore, GEO 53 BN a spus: Anul trecut am sapat circa 2ari cu arșeul(hirletul) pentru cei care nu stiu ce-i ăla. In doua zile l-am ''dovedit''! Cum se va desprimavara, o sa-mi intru-n ''mîna''! Dupa atita lipsa de activitate,abia astept sa-mi dezmortesc oasele! Incep sa-mi scuip de pe acum in pălmi! Ca sa-ti dezmotesti oasele...recomand un antrenament pt. a deszapezi...curtea,ulita(strada)..etc.! Nu uita,RO(mania) este luata...vesnic pe...nepregatite,dar e foarte posibil sa vina...iarna(adevarata) !! Cat despre o casa...mi-as dori una la tara, dar un jumatate de secol la... oras(Oras=5-10 comune inghesuite intrun cartier...fara animalele de ''companie'' ...traditionale,porcul,vaca,gaina..etc!) si-a pus amprenta...! Editat Decembrie 31, 2018 de morocanosul Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Chiar acum, morocanosul a spus: Ca sa-ti dezmotesti oasele...recomand un antrenament pt. a deszapezi...curtea,ulita(strada)..etc.! Nu uita,RO(mania) este luata...vesnic pe...nepregatite,dar e foarte posibil sa vina...iarna(adevarata) !! Cind a nins, inainte de Craciun, cine crezi ca a dat zapada la o parte? Am lopatat de dimineata si pina dupa masa,facind un morman de zapada cit mine de inalt. La fel cind zapada a inceput sa alunece de pe acoperisul casei, tot eu am curatat-o, aruncind-o pe mormanul de zapada,pe care-l facusem cu citeva zile-n urma. Asa ca sa stii ca am ceva anduranta, chiar daca sint pensionar. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Acum 20 minute, GEO 53 BN a spus: Cind a nins, inainte de Craciun, cine crezi ca a dat zapada la o parte? Am lopatat de dimineata si pina dupa masa,facind un morman de zapada cit mine de inalt. La fel cind zapada a inceput sa alunece de pe acoperisul casei, tot eu am curatat-o, aruncind-o pe mormanul de zapada,pe care-l facusem cu citeva zile-n urma. Asa ca sa stii ca am ceva anduranta, chiar daca sint pensionar. Sunt convins,tu ai ''prins'' si zapezile...de...altadata,cand iarna era...''autentica''...! Vremuri frumoase..! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 31, 2018 Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Am fost vioi anul asta, n`am lasat`o sa se adune, am iesit de 3 ori la curatit zapada, si am citeceva de curatit. In 2012 insa a fost mai multa, atunci am facut 4 ture la zapada. Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 La mulți ani cu sănătate dragi colegi. cît despre zăpadă încă nu am văzut nimic iarna asta, abia acum va începe. Oricum, să ies la lopată la zăpadă în lun noiembrie nu mă așteptam. Totuși, după o repriză de zăpadă, cînd te bagi în casă și aprinzi focu în sobă, așa merge o tărie... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 LA MULTI ANI !! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 La 31.12.2018 la 19:22, Ion_Bumbu a spus: Am fost vioi anul asta, n`am lasat`o sa se adune, am iesit de 3 ori la curatit zapada, si am citeceva de curatit. In 2012 insa a fost mai multa, atunci am facut 4 ture la zapada. Dar...acum, tu fiind mai in varsta, zapada asta cum este fata de cea de acum...20-30>40 de ani?? Sunt doar....''Amintiri din...Copilarie '' !! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Pai pina prin 68 am avut zapada de Craciun de fiecare data, dupa aia mai erau ani in care Craciunul era fara zapada... Zapada tinea pina prin Martie,acuma tine 2-3 saptamini, dupa aia mai trage o ploaie si`o topeste... Au fost ani in care am avut zapezi serioase nu ca acuma. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 In '69, pe 26 martie, ningea cu fulgi cat gaina. Asta tin minte ca am vazut pe geamul maternitatii, cand m-au extras din mama... Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Dar tu ce cautai acolo? Mda, mai demult iarna era cu mai multa zăpadă. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus: Pai pina prin 68 am avut zapada de Craciun de fiecare data, dupa aia mai erau ani in care Craciunul era fara zapada... Zapada tinea pina prin Martie,acuma tine 2-3 saptamini, dupa aia mai trage o ploaie si`o topeste... Au fost ani in care am avut zapezi serioase nu ca acuma. Da , ai dreptate Grig! Era sa uit! ''LA MULTI ANI'' Grig! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Acum 3 ore, yo9hrb a spus: In '69, pe 26 martie, ningea cu fulgi cat gaina. Asta tin minte ca am vazut pe geamul maternitatii, cand m-au extras din mama... Pai gaina ai vazut-o inainte de extragere ? Ca fulgii am inteles ca i-ai observat imediat dupa... Link spre comentariu
Postări Recomandate