Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imi doresc o casa sau nu ?

Postări Recomandate

La 23.12.2018 la 23:06, doru3160 a spus:

Se folosesc pe naiba...eu n-am vazut una macar in trafic, si circul zilnic, inclusiv in weekend. Daca erau asa multe, era imposibil sa nu vad una macar. Daca e doar una si pe aia n-am vazut-o, e ca si cum n-ar fi.

Remorcile pe care NU le vezi(asa le vezi doar...ziua),sunt ...cele nesemnalizate....,te lovesti de ele si....gata accidentul !! :nerv

Link spre comentariu
Acum 23 ore, Ion_Bumbu a spus:

................................................

De citiva ani m`am "mototizat" si in 3 ore o frezez pe toata, partea de legume mai marunt, pe

linga pomi de 2 ori este suficient, mai ales daca apuc sa o si ar, anul asta n`am mai ajuns...ploile m`au prins pe picior gresit,

sper sa prind ceva timp la primavara.

In toamna asta am incercat sa sap cu hirletul la gradina. Ce sa dai cu hirletul!  Dupa seceta din toamna, pamintul era tare ca piatra. Sper ca prin februarie, vremea sa fie suficient de buna ca sa pot sapa. Cind eram copil,prin februarie, sapam (cum puteam,ca si copil)impreuna cu tata cu hirletul in gradina. Mi se parea o activitate  chiar placuta. Nu sapam la fel de mult ca si tata,dar ,asa cum spunea tata:  unde sapi tu, nu sap eu!

In prima zi fac un pic de  febra musculara. Cind ajunga acasa fac o baie fierbinte iar in ziua urmatoare,nici urma de febra musculara.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pamintul a fost tare uscat in toamna asta, cind au venit ploile, au venit prea multe, cind era cit de cit bun de arat au reinceput si asa am ramas

in intirziere.

S`ar fi putut ara cu un tractor dar nu cu motocultorul, este mult mai usor si pierde tractiunea.

Cu arseul chiar nu`mi arde de sapat, oricum si la ala nu merge bine decit atunci cind este terenul bun, nu prea ud dar nici uscat.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 18 minute, GEO 53 BN a spus:

Dupa atita  lipsa de activitate,abia astept sa-mi dezmortesc  oasele! Incep sa-mi scuip de pe acum in pălmi! :rade:

Sa protejati mainile cu manusi!...din moment ce utilizarea arșeului/hârlețului/cazmalei-asa-i spunem noi oltenii!- este ocazionala ,veti face bataturi...si eu astept cu nerabdare primavara,am o multime de treburi de facut in gospodarie!

La multi ani!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, flomar60 a spus:

Sa protejati mainile cu manusi!...din moment ce utilizarea arșeului/hârlețului/cazmalei-asa-i spunem noi oltenii!- este ocazionala ,veti face bataturi...si eu astept cu nerabdare primavara,am o multime de treburi de facut in gospodarie!

La multi ani!

Am antrenament la săpatul cu arșeul. Bătături in pălmi ,n-am mai făcut, de nici nu mai știu cind.:da

Acum 36 minute, daniels a spus:

corect!

eu am nevasta

Mă gindesc că, doar nu-ți vei pune soția, să sape cu hirlețu'.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Am avut un coleg de serviciu, moț la origine.

Dupa citeva rateuri la reparat motorul la 1300 sora lui s`a suparat pe lucrarile facute prin service Dacia.

A pus motoaica mina pe manualul de reparatii al Daciei si si`a schimbat singura setul motor, dus arborele cotit la rectificat, masurat de fata cu meseriasii lucrarea facuta apoi refacut motorul.

Ceas a mers!

Deci...se poate!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări