Fernandes Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Salut!Am si eu un difuzor MAX TL 3001-A....tot ce stiu despre acest difuzor...diam 12", bobina 2", diam magnet 8"...scrie pe el hi-fi woofer 100w rms..500w music power....chinezarie.Poate aveti careva acelasi difuzor...poate a calculat cineva parametri...in ce tip de incinta suna mai bine.....Numai bine!p.s - scuzati calitatea pozelor Link spre comentariu
Fernandes Postat August 16, 2007 Autor Partajează Postat August 16, 2007 Hmm nimeni nimeni?....macar acolo o idee sa fac o incinta...ma gandeam sa fie bass reflex..volumul aproximativ si diametru bass reflex..lungime.....din ce am probat eu...nu coboara sub 35 hz...help plss.p.s o sa incerc sa masor cu aproximatie minimul de parametri necesari pentru proiectarea unei incinte...cand am timp.. salut si numai bine! Link spre comentariu
CBI Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Macar Qts,Vas si Fs.Dupa rila nu prea pare a fi de subbas.(ce vrei tu sub 35)Tu vrei BR,dar daca nu stii qts,poate e prea mare si nu merge.Si si daca e bun pt br,cutia aproximativa o faci,dar nu stii cum sa calc. acordul.Daca nu stie nimeni nimic despre el,mai bine lipsa,crede-ma.Asa la plesneala mai rau te incurci.Un dif de 12" poate functiona in cutii de 30L ,dar si de 100L.Depinde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum