Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor max 12"

Fernandes

Postări Recomandate

Salut!Am si eu un difuzor MAX TL 3001-A....tot ce stiu despre acest difuzor...diam 12", bobina 2", diam magnet 8"...scrie pe el hi-fi woofer 100w rms..500w music power....chinezarie.Poate aveti careva acelasi difuzor...poate a calculat cineva parametri...in ce tip de incinta suna mai bine.....Numai bine!p.s - scuzati calitatea pozelor

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Fernandes

2

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Hmm nimeni nimeni?....macar acolo o idee sa fac o incinta...ma gandeam sa fie bass reflex..volumul aproximativ si diametru bass reflex..lungime.....din ce am probat eu...nu coboara sub 35 hz...help plss.p.s o sa incerc sa masor cu aproximatie minimul de parametri necesari pentru proiectarea unei incinte...cand am timp.. salut si numai bine!

Link spre comentariu

Macar Qts,Vas si Fs.Dupa rila nu prea pare a fi de subbas.(ce vrei tu sub 35)Tu vrei BR,dar daca nu stii qts,poate e prea mare si nu merge.Si si daca e bun pt br,cutia aproximativa o faci,dar nu stii cum sa calc. acordul.Daca nu stie nimeni nimic despre el,mai bine lipsa,crede-ma.Asa la plesneala mai rau te incurci.Un dif de 12" poate functiona in cutii de 30L ,dar si de 100L.Depinde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări