Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

studiu AGIR privind gradele de expunere la radiatiile antenelor GSM, publicat in buletinul AGIR, supliment nr.3/2015

Vizitator luptatorul

Postări Recomandate

cica e cam interzis sa cumperi teren sau sa locuiesti acolo si sincer, nici bani pentru constructia unei case nu am, oricum la virsta mea nu mai prea conteaza! probabil ca ai incercat o gluma. Iar eu la niste cursuri de specialiatate, absolvite cu 10, facute la IFIN am invatat ca mai ales contaminarea este extrem de periculoasa si pe primul plan. Ori pina la turnarea sarcofagului a fost suficient timp pentru a fi contaminata o suprafata imensa.

Si indiferent de parerile noastre, imaginile de la cernobil reprezentind flora si fauna din zona sint edificatoare!

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Marele Savant a spus:

Si indiferent de parerile noastre, imaginile de la cernobil reprezentind flora si fauna din zona sint edificatoare!

Tocmai de aia...gasesti si case gata facute, doar ce au fost parasite dupa explozie, nu e nevoie de bani.Te si platesc aia sa studieze efectele in timp.

Link spre comentariu
3 hours ago, Marele Savant said:

[...] Pentru cei speriati de radiatiile exterioare, un domn general platit decenii gras din bani publici si acuma probabil cu o pensie pe masura, de la buget desigur, a inventat si vinde celor interesati un dispozitiv care te apara de deochi, blesteme, radiatii si alte asemenea pericole. Combinat cu vestitul coif din staniol ofera o protectie sigura si eficienta!

Stim despre cine este vorba deoarece a avut "interferente" nedorite chiar si printre radioamatori chiar daca era... Strain de ei!

Eu stiu si pe altul care a castigat haaaat... muuuult si bine din vanzarea de pungulitze umplute cu buruieni care agatate de monitor, frigider, laptop, etc. cica opresc si elimina efectele "radiatiilor". A castigat muuult mai mult decat au castigat cei care intradevar au macar habar despre insusi cuvantul "radiatie", folosit azi de fitesicine dupa cum il taie capul.

Are diplome inclusiv de la saloane internationale (unde astfel de indivizi se aduna si isi dau unii altora diplome pentru astfel de "descoperiri" ce apoi sunt utilizate ca "acoperire" si justificare in tarile lor pentru fraierirea... fraierilor si scos bani) , precum si "review-uri" de la tot felul de priceputi care mereu erau obositi da' din cauza la buruienile agatate de calculator azi se simt mult mai bine, exact ca la teleshopping!

Mi-a fost profesor de fizica in generala (inainte de '89) si cea mai mare realizare a sa atunci din functia de sef a organizatiei de pionieri pe scoala era taiatul blugilor elevilor (si elevelor) prinsi astfel imbracati, actiune intotdeauna asociata cu datul respectivilor cu capetele de pereti plangand in hohote, trasul lor de urechi pana urlau de durere si ajungeau apoi sa faca infectii, palme trase respectivilor pana le dadea sangele pe nas amestecandu-se cu lacrimile ce curgeau siroaie pe obraji si alte asemenea studii elevate ale efectelor "radiatiilo"r asupra corpului uman la varste fragede de 12-14 ani...

Link spre comentariu

Da, dar Domn General a vizitat si Area 51, a stat de vorba cu alienii, deci e net superior exemplului tau. Plus ca probabil, drept recunostinta pentru intreaga activitate are cel putin 10.000 de lei pensia binemeritata!

Acum 4 ore, doru3160 a spus:

Tocmai de aia...gasesti si case gata facute, doar ce au fost parasite dupa explozie, nu e nevoie de bani.Te si platesc aia sa studieze efectele in timp.

Este de presupus ca puteti prezenta linkuri care dovedesc cele spuse, nu doar incercati sa aveti ultimul cuvint! Deci,  putem vedea ofertele respective, poate chiar sint colegi interesati?

Link spre comentariu

Păi blocurile sunt la locul lor, vegetație este, banuiesc și ceva fauna obișnuită între timp cu peisajul urban ... da' nu-i electricitate si căldură! ... iar la acea latitudine e cam frig iarna ! :hdgfhgdf

Cat despre pericol ... nu bag mâna-n foc ca n-ar fi, dar am auzit ca unii localnici au refuzat sa-si părăsească casele. Si prin 2010 (Dacă nu ma înșeală memoria) dădeau ceva interviuri presei. Unii ajunseseră la venerabila vârstă de 80 de ani și se plângeau de singurătate. Si de neplăcerile inerente traiului pe un tărâm izolat ... ziceau ca-i mai vizitează rudele din când în când.

Clar ca nu erau sănătoși, probabil simțeau efectele iradierii. Dar nici oale și ulcele nu erau, asa cum spuneau studiile.

Natura nu stie carte. Dacă ar fi citit studiile din  presa străină  s-ar fi conformat și n-ar fi mișcat in front vreo 500 de ani. Dar analfabetă cum e, si-a vazut de ale ei, adaptandu-se la condițiile vitrege ...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Iote colea, la alegere.Numai trebuie date cu var. Si fiind singur acolo, poti fi si sef de scara.

Imagini pentru cernobil

http://descopera.truezone.ro/cernobil-28-de-ani-de-la-dezastrul-nuclear/

Numai ca mi se pare pervers sa trimiti pe altii acolo din moment ce sustii ca nu e nici un pericol sa locuiesti acolo. 

Deci exact cum am stabilit! Nu rezulta de nicaieri ca se fac studii pe oameni platiti sa locuiasca in zona respectiva!

Link spre comentariu

A fost un accident nefericit in '86. Au fost și altele, in tari cu apa mai caldă (de exemplu, cel de la Fukushima unde aparent natura e de vina). 

De la Cernobîl se poate trage (cel putin) o concluzie : realitatea e mult diferită față de concluziile studiilor științifice ale epocii, mai mult sau mai putin influențate de propagandă.

Ce a fost și ce se vede acum, sunt lucruri evidente. 

Oricum viitorul aparține centralelor nucleare, ca ne place sau nu. Datoria specialiștilor e să le facă cat mai sigure, învățând din experientele trecutului. Ca și în aviație.

Paradoxal, omul (in general) manifesta frica fata de cele mai sigure lucruri : centralele nucleare și transportul aerian :rade:.

Mai nou si de telefonia mobilă...

Link spre comentariu
On 12/23/2018 at 9:16 PM, Traian B said:

Stim despre cine este vorba deoarece a avut "interferente" nedorite chiar si printre radioamatori chiar daca era... Strain de ei!

Eu stiu si pe altul care a castigat haaaat... muuuult si bine din vanzarea de pungulitze umplute cu buruieni care agatate de monitor, frigider, laptop, etc. cica opresc si elimina efectele "radiatiilor". A castigat muuult mai mult decat au castigat cei care intradevar au macar habar despre insusi cuvantul "radiatie", folosit azi de fitesicine dupa cum il taie capul.

Are diplome inclusiv de la saloane internationale (unde astfel de indivizi se aduna si isi dau unii altora diplome pentru astfel de "descoperiri" ce apoi sunt utilizate ca "acoperire" si justificare in tarile lor pentru fraierirea... fraierilor si scos bani) , precum si "review-uri" de la tot felul de priceputi care mereu erau obositi da' din cauza la buruienile agatate de calculator azi se simt mult mai bine, exact ca la teleshopping!

Mi-a fost profesor de fizica in generala (inainte de '89) si cea mai mare realizare a sa atunci din functia de sef a organizatiei de pionieri pe scoala era taiatul blugilor elevilor (si elevelor) prinsi astfel imbracati, actiune intotdeauna asociata cu datul respectivilor cu capetele de pereti plangand in hohote, trasul lor de urechi pana urlau de durere si ajungeau apoi sa faca infectii, palme trase respectivilor pana le dadea sangele pe nas amestecandu-se cu lacrimile ce curgeau siroaie pe obraji si alte asemenea studii elevate ale efectelor "radiatiilo"r asupra corpului uman la varste fragede de 12-14 ani...

Cactusii   cica  absorb  radiatiile   emise  de  aparaturile  electronice  ,  exista  ceva  studii  care  dovedesc  acest  aspect  !  Am  citit  pe  undeva  un  articol  despre  florile  de  camera  ,  deci  nu  este  nevoie  de  mare  lucru  sau  nu  stiu  ce  plante  care   promit  marea  cu  sarea  !  

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

O absorbi, dar nu deflecteaza sau deviaza ca sa zici ca te protejeaza in vreun fel anume.

Anecdota reala la cumpana mileniului, intr-o banca greceasca din capitala.

Se instala un mic sistem Ericsson, cat sa aiba grecul semnal local Cosmorom (denumirea la acea vreme).

O coniţa nu prea tanara, nu prea experimentata vine si ne intreaba: cauzeaza antenele astea (un fel de OZN-uri pe tavan) cancer?

Colegul, mai mucalit si pe faza, ii raspunde: da, daca le mancati!

Am terminat munca si am plecat, alte intrebari nu au mai fost.

Link spre comentariu

Totusi vegetația abundentă ecraneaza destul de eficient. 

Se poate verifica practic, daca mergi cu masina pe un drum ce traversează o pădure rămâi fără semnal la telefon. Ori scade foarte mult nivelul semnalului, depinde cat de stufoasă e padurea.

Pățesc deseori asta.

Deci recomandarea mea pentru cei ce au frica (nejustificata, din punctul meu de vedere) de radiatiile rețelei gsm, e sa planeze in jurul casei plante cataratoare. Cat de multe, cât de dens posibil. Să le lase să crească până ajung pe coama acoperișului :rade:

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări