alcon Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 10 hours ago, Toni Marginean said: Sunt de acord! Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Acum 21 ore, Toni Marginean a spus: Perfect de acord ! Mai incercati sa faceti un..''om..doi...de zapada'' ,va mai aduceti aminte de vremurile cand erati copii..!!! Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Sarbatori fericite cu f multe realizari in viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Sanatosi sa fiti,frumosi la suflet si la trup iar electronul sa va fie prieten pana la adanci batraneti! Craciun fericit! 1 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Craciun Fericit ,sanatate si spor la mesterit !!!!! Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Craciun Fericit! Sarbatorile cu bine ! Multa sanatate, fericire, bucurii, si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi ! La multi ani ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Am primit pe messenger numai poze (downloadate) si filmulete. Nimeni nu a mai scris o litera. Oare oamenii care au facut un efort sa ma selecteze nu au mai gasit 5 secunde sa scrie ceva? Am primit si de la oameni care nu mi-au mai scris din 2014. Mie mi se pare kitsch sa forwardezi o urare in scarba. "Hai sictir" celor care mi-au trimis asa! Voua insa, va urez sa aveti sanatate si sa va stea fumul in componente! Fiti fericiti necunoscutilor! Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Si eu urez SARBATORI FERICITE tuturor membrilor Forumului!!!!!!!. Sa aveti un CRACIN DE VIS!!!!! Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Craciun fericit! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 31, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum