Vizitator Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Dupa cum spunea si colegu' Dan, rar mai nimeresti un ISL de calitate, oricum nu e nici o problema, atita timp cat ai eliminat acea rezistenta totul e ok Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Acum 21 ore, Costica LCD a spus: Dupa cum spunea si colegu' Dan, rar mai nimeresti un ISL de calitate, oricum nu e nici o problema, atita timp cat ai eliminat acea rezistenta totul e ok Da, dar inainte s-o elimin, aveam cca. 2,5 volti si imaginea nu aparea. Cred ca procesorul video sau alt cip are vreo protectie in asa fel incat procesorul video sa nu se deblocheze cand tensiunea de 1,2 volti este marita. Deci mort - copt a trebuit sa elimin rezistenta din pinul 16 ca altfel nu aveam imagine ( tensiunile erau prezente, inclusiv VGL si VGH, dar lipsa imagine ). P.S. Craciun fericit la toti colegii de pe forum. Link spre comentariu
pmg72ro Postat Decembrie 4, 2022 Partajează Postat Decembrie 4, 2022 Pentru a vedea exact unde este rezistenta de 19 K despre care se vorbeste mai sus urmariti filmul din linkul de mai jos , dupa minutul 2:20 si o veti vedea incercuita cu verde in josul imaginii . Le multumesc pe aceasta cale celor care si-au share-uit experienta aici si care m-au salvat de carat un LCD destul de mare pana la service. https://www.google.ro/search?q=runtk5538tp+repair&sxsrf=ALiCzsY0hWs0WcKssLpw5dk31t3n5n5Msw%3A1669976259318&ei=w9CJY4GCE4eK9u8P44aQiA8&oq=reparatii+t-con+runtk5538tp+samsung&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQARgAMgUIABCiBDIHCAAQHhCiBDIFCAAQogQ6CAgAEKIEELADOgoIABAeEKIEELADSgQIQRgBSgQIRhgAUJcIWJoNYPtJaAFwAHgAgAGXAYgBmgOSAQMwLjOYAQCgAQHIAQPAAQE&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:36f17fcb,vid:XvknzBlnKNI Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Buna ziua....am si eu o problema cu acest tcon cred----am imaginea dublata si se misca asa in reluare...am masurat si am 1,2v normali...poate nu e isl? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum