Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

G 973

Postări Recomandate

Multumesc mult Florin, am nevoie de el foarte urgent si maine ajung in Bucuresti cu alte probleme , as vrea sa-l iau de acolo !!! Daca nu gasesc in alta parte , o sa cumpar pe cel de pe Maica Domnului, ...dar la pachet cu un LM1084-3.3 ! :rade:

Link spre comentariu

Este posibil sa fie bun ic-ul chiar daca nu este scump , eu am cumparat de la miva..... TDA3653B 10 buc cu 1,5ron si toate au fost ok , numai unul facea dungulite sus dar mergea si toate noi

Link spre comentariu

... acum un an , am cumparat niste finali audio de la un magazin cu " pretentii " si la super pret,...se incalzeau de nu puteam tine mana pe ei . I-am inlocuit cu altii de 4 lei de la M . Asta e...!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Cu 1,5ron buc , ca din graba nu am scris , sa nu se creada ca 10buc cu 1,5ron ,acum pe piata sunt multe facaturi si nu stim ce cumparam , asta este cind este timp de experimentat este dar cind este graba atunci dam cit nu face si sa fie treaba buna 

Link spre comentariu
Vizitator Paul66
Acum 1 oră, cornel1962 a spus:

... acum un an , am cumparat niste finali audio de la un magazin cu " pretentii " si la super pret,...se incalzeau de nu puteam tine mana pe ei . I-am inlocuit cu altii de 4 lei de la M . Asta e...!

Care sunt finalii si mai ales,  magazinul cu ''pretentii'' .

Editat de Paul66
Link spre comentariu

Singurele magazine cu "pretentii" pe care le stiu si unde m-as enerva foarte tare daca as cumpara facaturi chinezesti sung mouser si digikey si intrucatva farnell si tme, restul in nici un caz, mai ales magazinele din Romania.

Link spre comentariu

...referitor la CI-ul in cauza ( g973-120 ),am cumparat doua bucati de la S.............c 2000, am montat  unul in tv si functioneaza perfect.Deci, daca aveti nevoie ,...cumparati cu incredere !

...Atentie la lipirea pad-ului !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări