alcon Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 On 12/20/2018 at 7:57 AM, tm07uxo said: Buna ziua....Date despre acest tranzistor si nu numai gasiti aici.... Cred ca este cel mai bun site din lume si chiar din univers.......http://transistor-spravochnik.ru/description/2sb364/10572 Da, pare a fi un site bun! Multumim! Link spre comentariu
andreidaniel Postat Decembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Fix la asta ma gandeam si eu. Insa sunt 2 probleme mari si late: 1- nu are nici macar 1mm de la baza ca sa il pot relipi de fir (la un radio rusesc cu tranzistori din aia KT colorati a mers secretul asta sa ii lipesc terminalul dar erau altfel dispuse, era cu siliciu) 2-buba e ca terminalele sunt impleticite cum vin spre placa de amplificare+preamplificare si aia trebuie potrivita sa ii gasesc bine pozitia pentru comutatorul de record + potrivirea finalilor in lacasul care trebuie strans apoi cu surub. Ma indoiesc sa tina reteta si sa nu ma lase cand mi-i mai drag. Oricum multumesc de raspunsuri, idei, ajutor tuturor. Craciun fericit la toti si sa ne auzim cu bine cand il repar! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum