Florinel TV Postat Decembrie 19, 2018 Partajează Postat Decembrie 19, 2018 (editat) Salutare tuturor , am nevoie de dump pentru acest tv MB.TP.S506.PB819 PROCESOR 9203B SPI 25L3205E (dar sa fie bun vrificat) Vortex LEDV-28ck600 va multumesc Editat Decembrie 19, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
naebv Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Ce credeti ca ati uitat sa specificati? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 1 oră în urmă, naebv a spus: Ce credeti ca ati uitat sa specificati? Panelu stiu il postez imediat scuze Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Cred ca acesta este panelul HV280WX2_270_X-PCB Este scris pe T-Con Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Fisierul Longer de la telecomanda originala salvat de mine poate ajuta pe cineva , pina acum nu am rezolvat nimic ca abia acum mia adus telecomanda sa probez Vortex LEDV-28CK600.txt Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 Sa rezolvat acest tv , multumita colegului iulian tv el mi-a trimis placa cu totul si sa rezolvat , pe placa veche a fost defect procesorul la care nu mai iesia din sby , si culmea este ca pe Quart erau oscilatii dar procesorul cred ca mai functiona doar jumatate din el sau un sfert acum cine stie cu exactitate Astazi lam predat la proprietar si merge perfect , Multumesc inca odata colegului iulian tv sanatate si spor la lucru si bineinteles la banii cit de multii sa fie ca trebuie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum