Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afisor Led 7 segmenti+dp, dual cu câte 9 pini pe latura de sus și 9 pini pe latura de jos

OmuGabi

Postări Recomandate

Salut, în încercarea de a recupera un modul voltmetru cu 7107 care este complet am nevoie de acest tip de afișaj sau afisor. 2 grupuri de câte 7 segmente+dp, anod comun cu câte 9pini sus și 9 pini jos. Dacă știe cineva unde pot găsi asa ceva, eu am găsit doar pe site-urile chinezești (alibaba, aliexpress)? Mulțumesc! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• OmuGabi

10

• manolo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Seamănă foarte mult cu ce am nevoie, trebuie sa masor exact dimensiunile dintre pinii de la extremități. Am făcut poza la modul, din păcate mai trebuie sa umblu in setările aparatului foto sa facă poze mai mici, sa pot sa ma încadrez. 

Link spre comentariu

Deși am setat rezoluția minima la aparat, scoate poza la 1.11mb, nu pot pune aici pozele. Am măsurat distanta între pini, am 20mm între pinul 1 și pinul 9, am 14mm între șirul de sus și cel de jos și am 25mm între diagonale. Dacă se potrivesc ca mărimi, vreau sa cumpar 2 bucăți.Multumesc!

Link spre comentariu

PSX_20181219_141204.jpg

Dacă știe cineva ce reprezinta tot ansamblul și vrea sa ma lumineze și pe mine, are 2 lm324, 1 Bm108n și 1 k561kp1+voltmetrul cu 7107, mulțumesc! 

Editat de OmuGabi
Link spre comentariu

Verifica in linkul pus de mine mai sus dimensiunile afisorului.

Am pus acel link in vederea consultarii informatiilor de acolo .

Nu pot sa cred ca nu ai deschis linkul.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ksp elections, nu am găsit dimensiuni.

Gata, după ce am întrat mai adânc, am găsit poza cu dimensiunile, am crezut ca in link doar ai specificat produsul în sine, scuze! O sa verific, mulțumesc! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări