catabest24 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Acum 1 oră, spik a spus: Din ce vad eu ai o multime de pori la primul strat de sudura. Probabil inoxul din care este facut acel racord permite o aliere cu fonta, dupa mai multe straturi de sudura la un amperaj ce duce mai degraba la o turnare de otel peste fonta Cu prima ocazie incerc si eu. Acea sudura o realizam din prima cu electrozi inveliti NiFe, sau wig-tig cu adaos din aceiasi electrozi curatati de pasta. Nu sunt pori este zgura de la placare cuprului a sârmei de sudura și find de 1.2 mm face cam multa zgura, dacă ar fi pori ar răsufla tobă nu credeți? A și eu am sudat țeavă de la racord care este din fier Link spre comentariu
spik Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Sudura mig-mag nu face zgura, protectia baii se face numai cu gaz. Poate e calamina,sau cum ii zice, de pe fonta. Cate straturi ai dat acolo? Editat Februarie 13, 2019 de spik Link spre comentariu
spik Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Ai schimbat racordul felxibil sau era teava la acea flansa? Eu la tot ce am schimbat, flansele erau din otel sau inox, functie de masina. Editat Februarie 13, 2019 de spik Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 1 oră în urmă, spik a spus: Ai schimbat racordul felxibil sau era teava la acea flansa? Eu la tot ce am schimbat, flansele erau din otel sau inox, functie de masina. racordul era prins direct de flansa dar nu prin sudura cred ca era ambutizat, da unele sunt din fier dar asta era de fonta, sudura mig lasa zgura ati sudra cu sarma groasa? la cea subtire gen 0.8 nu face doar o crusta fina, dar la cea groasa este ca cea din poza Link spre comentariu
spik Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Nu este zgura, este din cauza mizeriei si a amperajului mare. Link spre comentariu
catabest24 Postat Martie 10, 2019 Partajează Postat Martie 10, 2019 Flansa golf modificări pt ca racordul original este scump. Flasna fonta țeavă fier 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum