Vizitator Alex_s88 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 (editat) Salut, Am un proiect pe care as vrea sa-l prototipez, PCB-ul este in 2 straturi, dimensiuni 50x30mm aproximativ. Majoritatea pasivelor (si cele mai mici) sunt 0402, iar microcontroller-ul are urmatorul package: https://www.nxp.com/docs/en/package-information/98ASA00694D.pdf ? Restul IC-urilor de pe placa au pitch cel putin egal cu cel al controller-ului. Cei care pot prelua proiectul va rog sa imi transmiteti urmatoarele detalii: 1. Timpul de realizare si costul (prima comanda va fi de 4 bucati). Dupa verificare functionalitatii si confirmarea design-ului, numarul va creste. 2. Experienta anterioara, probata preferabil prin review-uri pozitive pe forum sau proiecte finalizate (pe PM, eventual). 3. Tehnologia de plantare folosita (masina pick-n-place manuala etc). Multumesc, Alex Editat Decembrie 17, 2018 de Alex_s88 Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Cate componente sunt pana la urma si de care, pcb-ul este proiectat, etc, etc, etc ? 1. Daca n-am proiectul complet, nu pot estima pretul si timpul de executie. ( 4 bucati sunt prea putine pentru un pret atractiv) 2. Experienta nu am deoarece au fost executate de fabrica, executie pcb, plantare componente. Proiectarea a fost facuta de mine. Cu asta am raspuns si la punctul 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate