Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Servicii asamblare PCB

Vizitator Alex_s88

Postări Recomandate

Vizitator Alex_s88

Salut,

Am un proiect pe care as vrea sa-l prototipez, PCB-ul este in 2 straturi, dimensiuni 50x30mm aproximativ. Majoritatea pasivelor (si cele mai mici) sunt 0402, iar microcontroller-ul are urmatorul package: https://www.nxp.com/docs/en/package-information/98ASA00694D.pdf ? Restul IC-urilor de pe placa au pitch cel putin egal cu cel al controller-ului. Cei care pot prelua proiectul va rog sa imi transmiteti urmatoarele detalii:

1. Timpul de realizare si costul (prima comanda va fi de 4 bucati). Dupa verificare functionalitatii si confirmarea design-ului, numarul va creste.

2. Experienta anterioara, probata preferabil prin review-uri pozitive pe forum sau proiecte finalizate (pe PM, eventual).

3. Tehnologia de plantare folosita (masina pick-n-place manuala etc).

Multumesc,

Alex

Editat de Alex_s88
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Paul66

Cate componente sunt pana la urma si de care, pcb-ul este proiectat, etc, etc, etc ?

1. Daca n-am proiectul complet, nu pot estima pretul si timpul de executie. ( 4 bucati sunt prea putine pentru un pret atractiv)

2. Experienta nu am deoarece au fost executate de fabrica, executie pcb, plantare componente. Proiectarea a fost facuta de mine.   

Cu asta am raspuns si la punctul 3.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări