Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 am si eu nevoie de o recomandare ptr difuzor +driver ptr sonorizari de la p audio dar nu sunt ink hotarat dak de 12' sau de 15' Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 cu cat e mai mare cu atat e mai bun..... Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 as dori sa stiu dak full range sau...joase Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 as dori sa stiu dak full range sau...joasedepinde ce vrei sa faci cu el la sonorizarii: pe ce "plan" vrei sa-l montezi si ce sa faca. Daca detaliai mai mult subiectul cred ca stiam cu toti sigur ce vroiai. Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 ma scuzati nu am fost atent; nunti botezuri petreceri adica restaurante cantine localuri, muzica dupa calculator Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Si de ce vrei neaparat PAudio ? Sunt alte solutii putin mai bune chiar daca va trebui sa scoti nitel cu vreo 100lei mai mult, dar se merita. Eu zic sa-ti faci un fullrange. O sa prezint in curand "pe forumul meu" un proiect "fullrange" cu difuzoare RFT dar mai am putin de lucrat la el. Edit by AdiRCF after donputzulica's edit :daca ti-ai scris prostia si ai sustinut-o pana te-ai luminat si tu la creier ca-i aberatie, nu-ti modifica anuntul Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 multumesc Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 nunti botezuri petreceri adica restaurante cantine localuri, muzica dupa calculatoro varianta mai ieftina ar fii hp15S cu driverul Pad 52 si cealalta varianta ar fii wn15 S/R cu un driver mai puternic cum ar fii wnd 63, bmd 750 , wnd 72. Presupun ca vrei sa investesti ceva bani pentru a obtine o caliltate anume, ca boxe la 500 roni gasesti peste tot numai ca te faci cam de rahat cu ele pe unde a-i merge. NU iti recomand sa-ti faci boxe cu difuzoarele spuse de donpetru deoarece au peste 20 de ani vechime, implicit scaderea presiunii acustice debitate de difuzor, puterea magnetului + hartia membranei poate ceda in orice clipa la primul abuz. Oricum, banii tai, tu decizi pana la urma :yawinkle: EDIT: s-a facut curat Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 daca vrei sa faci o investitie buna si durabila mergi pe WN15R si driver. Nu trebuie sa cari 100 boxe pt aceeasi presiune sonora de la 2 boxe capabile. Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 adi, nu o mai da in benganeala, am un coleg de servici care are o linie cu difuzoare RCF si sunt super bune. dj_fly02, in functie de bugetul disponibil iti cumperi ceva pe masura sau ... cativa ani ai atat face. Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 releu, eu nu recomand nimanui rcf din cateva motive: - o sa apara zeci de voci zicand ca poti obtine aceeasi calitate la un pret mai mic - toti au fost manipulati sa creada ca P.Audio e cel mai bun - m-am saturat de rcf vs. Paudio pana-n ruptu' capului (tu nu stii despre ce vorbesc acuma) - rar gasesti userii pe forum care sa aiba bugetul pentru 2 boxe de sonorizat pentru varianta a 2-a precizata de mine mai sus, asa ca recomand conform statisticilor mele de 2 sau 3 ani pe forum :drinkers: asa ca tac si ma supun. :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 28, 2007 Partajează Postat Iulie 28, 2007 Sper ca nu va aparea o discutie RCF Vs P.audio pe aici...ca blochez pe loc topicul.! O seara placuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum