Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut baieti

Vizitator dj_fly02

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

2

• Swat Cat

1

• Bogdi16

1

• stefanev

1

Top autori în acest subiect

Vizitator donpetru

as dori sa stiu dak full range sau...joase

depinde ce vrei sa faci cu el la sonorizarii: pe ce "plan" vrei sa-l montezi si ce sa faca. Daca detaliai mai mult subiectul cred ca stiam cu toti sigur ce vroiai.
Link spre comentariu
Vizitator donpetru

Si de ce vrei neaparat PAudio ? Sunt alte solutii putin mai bune chiar daca va trebui sa scoti nitel cu vreo 100lei mai mult, dar se merita.

Eu zic sa-ti faci un fullrange. O sa prezint in curand "pe forumul meu" un proiect "fullrange" cu difuzoare RFT dar mai am putin de lucrat la el.

Edit by AdiRCF after donputzulica's edit :daca ti-ai scris prostia si ai sustinut-o pana te-ai luminat si tu la creier ca-i aberatie, nu-ti modifica anuntul

Link spre comentariu

nunti botezuri petreceri adica restaurante cantine localuri, muzica dupa calculator

o varianta mai ieftina ar fii hp15S cu driverul Pad 52

si cealalta varianta ar fii wn15 S/R cu un driver mai puternic cum ar fii wnd 63, bmd 750 , wnd 72.

Presupun ca vrei sa investesti ceva bani pentru a obtine o caliltate anume, ca boxe la 500 roni gasesti peste tot numai ca te faci cam de rahat cu ele pe unde a-i merge.

NU iti recomand sa-ti faci boxe cu difuzoarele spuse de donpetru deoarece au peste 20 de ani vechime, implicit scaderea presiunii acustice debitate de difuzor, puterea magnetului + hartia membranei poate ceda in orice clipa la primul abuz.

Oricum, banii tai, tu decizi pana la urma :yawinkle:

EDIT:

s-a facut curat

Link spre comentariu
Vizitator releu

adi, nu o mai da in benganeala, am un coleg de servici care are o linie cu difuzoare RCF si sunt super bune.

dj_fly02, in functie de bugetul disponibil iti cumperi ceva pe masura sau ... cativa ani ai atat face.

Link spre comentariu

releu, eu nu recomand nimanui rcf din cateva motive:

- o sa apara zeci de voci zicand ca poti obtine aceeasi calitate la un pret mai mic

- toti au fost manipulati sa creada ca P.Audio e cel mai bun

- m-am saturat de rcf vs. Paudio pana-n ruptu' capului (tu nu stii despre ce vorbesc acuma)

- rar gasesti userii pe forum care sa aiba bugetul pentru 2 boxe de sonorizat pentru varianta a 2-a precizata de mine mai sus, asa ca recomand conform statisticilor mele de 2 sau 3 ani pe forum :drinkers:

asa ca tac si ma supun. :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări