Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat alegere traf iesire

mojnost

Postări Recomandate

Nu tin neaparat sa pun toroidale dar pe acestea le-am gasit mai usor si la un pret acceptabil, de aceea am si cerut sfaturi, poate apar variante mei convenabile. Servobiasul iese din discutie, compensez cu o indicatie a curentului anodic pe vumetrele analogice la apasarea unui push buton si reglaj accesibil din exterior. Cum nu sunt sigur ca as cere ceva mai bun de la Petra nu ma bag, am vazut schemele care merg pe 600 ohmi Raa, cele in discutie avand 1,2K.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mojnost

4

• THOMAS

2

• tm07uxo

1

• radasous

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sanatate  tuturor si nu numai...D-l Macovei de la Petra are proiect de transformator PP cu tub 6C33  si este OK. cind voi merge la tara dar asta probabil dupa craciun am sa-ti caut codul dupa care le poti comanda....Servobiasul nu ar trebuii ignorat ptr. ca 6C33 e greu de stapinit, curentul anodic o ia razna fara nici un motiv. Personal  am folosit negativare mixta cu 100 Ohm/20w in catod si numai o jumatate de filament alimentat..

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salutare tuturor vreau sa construiesc un amplificator SE cu 4x gu50  .  am toate componentele in afara de trafull de alimentare si cel de iesire. ma puteti ajuta cu  niste date despre aceste trafuri cum sa le calculez cum se bobineaza... ... nu am mai bobinat trafuri de iesire pentru amplificatoare pe lampi . pentru amplificatoare cu tranzistori cu germaniu am mai facut trafuri de iesire dar am inteles ca e ceva mai complicat la amplificatoarele pe lampi. va multumesc.

Amp_4xGU50.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări