mojnost Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 A lucrat cineva cu trafurile acestea? Vad ca au si pentru SE tot toroidal. Vreau sa iau 4 buc 6s33sSE, si m-am gandit sa mai cer ceva pareri inainte. Se gaseste ceva mai bun la acelasi pret? Linkul este catre producator, la tme sunt mai ieftine, in jur de 350/buc lei fara capac inox. https://sklep.toroidy.pl/en_US/p/TTG-6C33CPP-Tube-output-transformer-1%2C2kOhm-2x6C33C-Push-pull-or-similar/565 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Toroidal pentru SE Personal ,de ce nu mergi pe piata locala de DIY sunt cam la acealasi pret? Sau trage cu ochii pe aici https://www.don-audio.com/Audio-transformers! Ieftin Edcor sau mai scump Hammond ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Acum 32 minute, mojnost a spus: A lucrat cineva cu trafurile acestea? Vad ca au si pentru SE tot toroidal. Vreau sa iau 4 buc 6s33sSE, si m-am gandit sa mai cer ceva pareri inainte. Se gaseste ceva mai bun la acelasi pret? Linkul este catre producator, la tme sunt mai ieftine, in jur de 350/buc lei fara capac inox. https://sklep.toroidy.pl/en_US/p/TTG-6C33CPP-Tube-output-transformer-1%2C2kOhm-2x6C33C-Push-pull-or-similar/565 Poți folosi cu incredere transformatoarele toroidale de la TME . Acum 17 minute, maresaldeflota a spus: Toroidal pentru SE Personal ,de ce nu mergi pe piata locala de DIY sunt cam la acealasi pret? Sau trage cu ochii pe aici https://www.don-audio.com/Audio-transformers! Ieftin Edcor sau mai scump Hammond ! Neică , eu te intreb ceva ..... fără să rid , cam cite amplificatoare cu trafuri de iesire toroidale ai ascultat sau construit ? Mă refer la cele pentru SE . Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Ei spun că sunt secționate, întrefier, dar nu dau prea bine pe osciloscop, orice ai încerca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Acum 15 minute, Faust2018 a spus: Poți folosi cu incredere transformatoarele toroidale de la TME . Neică , eu te intreb ceva ..... fără să rid , cam cite amplificatoare cu trafuri de iesire toroidale ai ascultat sau construit ? Mă refer la cele pentru SE . 2 Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 2 ce? Acum 3 minute, maresaldeflota a spus: 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Ascultate! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Acum 4 minute, maresaldeflota a spus: Ascultate! Cnstruite de cine ? Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Irelevant. Urechea e bleagă, boxele, cum o da Dumnezeu, si ce mai rămâne e complet subiectiv. Ei se bazează pe faptul că se saturează greu. Dacă asculți la 2W n-au nici pe dracu. Dacă te duci către 80% din ce scrie pe ele, le vezi cum o dau de gard. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Tranfomatic sau ceva de genu asta era firma respectiva parca un 2a3, si apoi ce conteaza ce am auzit eu ,ce sunt urechile mele cumva un etalon? Stiu din teorie ca nu prea sunt bune Toroidalele pentru proiecte SE ,de ce crezi ca astia de renume nu isi bat capul cu asa ceva!? Link spre comentariu
radasous Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 1 hour ago, mojnost said: A lucrat cineva cu trafurile acestea? Vad ca au si pentru SE tot toroidal. Vreau sa iau 4 buc 6s33sSE, si m-am gandit sa mai cer ceva pareri inainte. Se gaseste ceva mai bun la acelasi pret? Linkul este catre producator, la tme sunt mai ieftine, in jur de 350/buc lei fara capac inox. https://sklep.toroidy.pl/en_US/p/TTG-6C33CPP-Tube-output-transformer-1%2C2kOhm-2x6C33C-Push-pull-or-similar/565 Varianta pentru SE am pus eu pe gu19, am facut si masuratori si sunt acceptabile. Se pot obtine performante mai bune (la masuratori...) cu unele manufacturate cu foarte mare atentie. Link spre comentariu
mojnost Postat Decembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2018 De PP vreau sa iau, am editat imediat prima postare pentru corectare dar nu mi-a luat editul si nu am observat, cred ca a fost prea scurt timpul. De SE doar ma miram ca sunt toroidale, mai rar. Deci despre PP am deschis discutia. Stiu ca se pot manufactura, chiar mai usor decat altele pentru ca sunt de impedanta redusa, sarma mai groasa si spire mai putine, dar nu le platesc eu, e vorba de o colaborare in urma careia ma aleg cu 2 OTP pe care vreau sa le pun la munca, caut o schema. Are userul @mișaun topic cu asa ceva insa din pacate atasamentele au disparut. Primul amplif pe care il fac, cred ca ar fi fost bine sa incep cu ceva mai mic dar sunt oarecum fortat de situatie sa abodez 6s33sPP, curenti, putere si greutate mari. Pentru inceput lucrez la sortarea tuburilor, imi ia cam o saptamana doar treaba asta. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 (editat) 1 hour ago, mojnost said: A lucrat cineva cu trafurile acestea? Vad ca au si pentru SE tot toroidal. Vreau sa iau 4 buc 6s33sSE, si m-am gandit sa mai cer ceva pareri inainte. Se gaseste ceva mai bun la acelasi pret? Linkul este catre producator, la tme sunt mai ieftine, in jur de 350/buc lei fara capac inox. https://sklep.toroidy.pl/en_US/p/TTG-6C33CPP-Tube-output-transformer-1%2C2kOhm-2x6C33C-Push-pull-or-similar/565 cel mai potrivit pentru proiectul dv. ar fi un HAMMOND 1626SEA, are toate caracteristicile necesare pentru un SE cu 6C33C chiar daca cantareste cam 5Kg.Va recomand pentru SE-uri transformatoare facute din miezuri E+I,sunt mai greu saturabile comparativ cu cele toroidale,iar daca doriti cu adevarat toroidale cutati la PLITRON sau la AMPLIMO parerea mea ,sau chiar la PETRA,colegul @sebi_c a facut un amplificator PP cu transformatoare comandate la PETRA,dar atentie: a fost un PP!!! https://www.hammfg.com/electronics/transformers/audio/1627-1642 Cautati sa vedeti amplificatoarele PP pentru chitara cu 6C33C facute de DAR (asa ca sursa de inspiratie,poate gasiti si o schema ceva): Editat Decembrie 17, 2018 de LMOlimpiu Link spre comentariu
mojnost Postat Decembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Multumesc @LMOlimpiu, dupa cum am corectat mai sus, pentru PP doresc. Care ar fi diferenta intre cel mentionat in link de mine si unul comandat la Petra pentru PP? Ca pret nu cred ca ar fi mare diferenta. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 2 minutes ago, mojnost said: Multumesc @LMOlimpiu, dupa cum am corectat mai sus, pentru PP doresc. Care ar fi diferenta intre cel mentionat in link de mine si unul comandat la Petra pentru PP? Ca pret nu cred ca ar fi mare diferenta. Cel mentionat de dv. nu are Raa corespunzator unui PP cu 6C33C,cam atat,in rest nu pot sa garantez pentru nimic.La Petra daca stiti ce sa le cereti sigur va vor face transformatoarele dorite.Cand veti folosi transformatoare de iesire toroidale chiar si in PP,un dezechilibru al curentilor anodici prin finale de doar cativa mA ati cam terminat cu redarea frecventelor joase.Amplificatoarele DAR si cele care sunt echipate cu transformatoare de iesire toroidale va spun sigur ca au un servobias gestionat de un uCntroler. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum