Alphsoo Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Paul eu treaba cu pretul o vad ca si in cazul cu asigurarile, la broker iti face o oferta iar online vezi care este mai convenabila. Pana la urma de asta s-a liberalizat piata si exista si consiliul concurentei...Ca multe companii au tactici murdare e alta socoteala. Link spre comentariu
Petre777 Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 @ Paul66 - scuze dar de unde vin eu, cand se trece la ad hominem cum ai trecut in ultimul mesaj, se considera automat ca eu am castigat in discutie. Chiar daca nu este nimic de castigat in aceasta discutie. Renunta la aceasta directie. Aici este o discutie despre esenta unei probleme de legalitate comerciala si nu altceva. Reactiile tale de pana acum, toate, sunt cam ciudate. Prefer ca de acum incolo sa le ignor. Daca nu doresti sa urmezi subiectul (vezi titulul threadului), nu ai decat. Eu urmaresc cu grija ce scrii, desi nu voi mai raspunde. Nu are rost. Subiectul ar putea fi politic in sensul ca, nu avem o lista de servicii si preturi la furnizorii de energie, ei sunt obligati sa o aiba dupa lege, aceeasi care se aplica din plin la magazine mici si medii si mari, inclusiv in domeniul combustibilului (vezi brichete, lemn de foc), si nu la cele discutate acum. Asta este, poate, o decizie politica, de stat. Sa nu atace anumite branse, indiferent ce se intampla acolo, desi toata lumea stie despre ce se intampla, dupa cate se pare. Eu mi-as dori, exact cum a dat cineva exemplu mai inainte, sa pot sa iau decizii informate cu privire la furnizori de energie la inceputul anului cel putin, si de alte directii pe care trebuie sa le iau in curand, ce fel de incalzire, etc., la fel cum se poate face asta in alta parte. Sunt threaduri nesfarsite pe softpedia sau nu stiu pe unde despre asta, nici unul nu atinge subiectul "de unde stii care e pretul". Toti par sa "stie" si citeaza cifre in threaduri dar de unde?! Experienta proprie poate fi considerata cel mult anecdotica pana nu se aduna macar 100 de persoane diferite si nu se face o medie intre aceste experiente anecdotice. Si mai interesant este de ce nimeni nu a facut un site privat care indexeaza furnizorii, dupa pret, servicii, rapoarte ale utilizatorilor, si, eventual, chiar... lipsa de cooperare sau amenintarea cu repercusiuni daca se publica date despre ele. Nu imi pot imagina alt motiv. Exista bloguri si forumuri despre orice vrei, de la hoteluri pana la scoli si profesori (!), numai despre asta nu?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum