Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca un amplificator...

Akos

Postări Recomandate

P7000S.Dupa 4 poze am dereglat tresele de la osciloscop dar restul sunt asa ca idee de cum arata semnalele.Din pacate nu pot sa pun doar amplificatorul fara preu pt. ca e prea mare interventia si de aceea nu stiu daca e relevant sw-ul.La puterea maxima tr.-ul din comutatie sta pe ambele fronturi ale sinusoidei deschis dar nu am semnal suficient de la gen. si ar fii trebuit sa-l trec prin mixer.Poate reusesc la Labgruppen sa ajung la pmax.fara mixer.

Desktop.rar

Link spre comentariu

Frumoase poze. Surprinzator, cam la fel mi-a dat si la simulari. Surprinzator, pentru ca nu ma asteptam ca simulatorul sa redea asa bine fenomenele tranzitorii. Se vede cum timpul de crestere e in jur de 4 uS. Nu cred ca are filtru de taiere pentru a ajunge la valoarea asta. E asa "nativ". Poate ca atit si-au propus constructorii avind in vedere ca e facut pentru puteri mari si nu pentru audiofili unde valoarea asta e suficient.

Poate reusiti si pentru Labgruppen.

Link spre comentariu
La 30.08.2021 la 21:39, sesebe a spus:

Am citeva intrebari:

Cit este intirzierea ce apare intre semnalul de intrare si iesirea spre difuzor in cazul unui amplificator in clasa D? Imi inchipui ca nu-i o valoare constanta deci puteti da doar niste exemple la care ati masurat sau este documentat pe net.

La un amplificator "Grounded Bridge Topology" cum sint cele de la Crown, nu se creaza interferente intre reteaua  de alimentare si semnalul util prin traful de retea se are la bornele secundarului semnalul de iesire?

Chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunda?

Link spre comentariu

Și TPA-ul asta la cit se alimentează? 

Eu vreau sa vad la un amplificator care nu este în punte, și cred ca TPA-ul este în punte. 

Sint pe mobil și mi-e greu sa caut asa datasheet. 

Probabil trebuie sa caut la ceva cu IC driver și tranzistoare externe, pt ca nu cred ca sint IC-uri ce merg asa de sus ca alimentare și nu sint nici în punte. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări