deo Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 (editat) Dupa cum se vede in pozele de mai sus nu prea poate sa tina pasul la 10khz dar avand amplitudine mica nu e asa de important.Mai am 2 poze pe care le-a cerut dl.Dumitrumy. Editat Septembrie 5, 2021 de deo Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Multumesc, frumoase fronturi pt bipolari si o comanda destul de simplista. Link spre comentariu
deo Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 (editat) Cu placere.Am sa incerc sa pun si la P7000s mai tarziu,dar acolo e cu mos.Sonda e tot x10 se poate deduce si Ualim. Editat Septembrie 5, 2021 de deo Link spre comentariu
deo Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 P7000S.Dupa 4 poze am dereglat tresele de la osciloscop dar restul sunt asa ca idee de cum arata semnalele.Din pacate nu pot sa pun doar amplificatorul fara preu pt. ca e prea mare interventia si de aceea nu stiu daca e relevant sw-ul.La puterea maxima tr.-ul din comutatie sta pe ambele fronturi ale sinusoidei deschis dar nu am semnal suficient de la gen. si ar fii trebuit sa-l trec prin mixer.Poate reusesc la Labgruppen sa ajung la pmax.fara mixer. Desktop.rar Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Din ce stiu amplificatoarele alea au un filtru care limiteaza SR/frecventa pt a evita full power la 20k. Link spre comentariu
Akos Postat Septembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Frumoase poze. Surprinzator, cam la fel mi-a dat si la simulari. Surprinzator, pentru ca nu ma asteptam ca simulatorul sa redea asa bine fenomenele tranzitorii. Se vede cum timpul de crestere e in jur de 4 uS. Nu cred ca are filtru de taiere pentru a ajunge la valoarea asta. E asa "nativ". Poate ca atit si-au propus constructorii avind in vedere ca e facut pentru puteri mari si nu pentru audiofili unde valoarea asta e suficient. Poate reusiti si pentru Labgruppen. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 La 30.08.2021 la 21:39, sesebe a spus: Am citeva intrebari: Cit este intirzierea ce apare intre semnalul de intrare si iesirea spre difuzor in cazul unui amplificator in clasa D? Imi inchipui ca nu-i o valoare constanta deci puteti da doar niste exemple la care ati masurat sau este documentat pe net. La un amplificator "Grounded Bridge Topology" cum sint cele de la Crown, nu se creaza interferente intre reteaua de alimentare si semnalul util prin traful de retea se are la bornele secundarului semnalul de iesire? Chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunda? Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Legat de intarzierea in cazul amplifului in clasa D, conteaza ce amplif, ai vreo preferinta? Ca as putea masura. Am 2 la care pot masura. Deci, semnal dreptunghiular 100, 1k si 10kHz este suficient? Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 (editat) Ma intereseaza ceva cu tensiune mare de alimentare, minim +/-40V sau 80V nediferential. Adica un minim 100W/8Ω. Merci! Sau ce ai mai apropiat de asta ...... Editat Septembrie 9, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Nu, tot ce am e alimentat la 24Vcc. Deci, cam 30W maximum. La peste 100W nu am inca. Peste vreo luna-doua voi avea un TPA3255 de testat. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Și TPA-ul asta la cit se alimentează? Eu vreau sa vad la un amplificator care nu este în punte, și cred ca TPA-ul este în punte. Sint pe mobil și mi-e greu sa caut asa datasheet. Probabil trebuie sa caut la ceva cu IC driver și tranzistoare externe, pt ca nu cred ca sint IC-uri ce merg asa de sus ca alimentare și nu sint nici în punte. Link spre comentariu
Akos Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Schema de mai jos este al unui Yamaha. Principiul eengine este cam la fel implementat la toate variantele. Sunt cam nedumerit de rolul lui L4 respectiv L5. Nici din simulari nu mi s-a clarificat ce fac ele in mod concret. Are cineva vreo idee ? Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 (editat) Vedeti ce se întâmpla atunci când tensiunea din colectorii finalilor "intersecteaza" masa (mai ales pe o sarcina reactiva). Editat Septembrie 10, 2021 de franzm Link spre comentariu
Akos Postat Septembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2021 (editat) ??????????? Adica nu prea inteleg ce vrei sa spui. Poate incerci sa explici mai asa, sa pricep si eu... Editat Septembrie 10, 2021 de Akos Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Ignorati, va rog, ce am scris. Am fost cu gândul în alta parte si am "vazut" ceva ce nu exista în schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum