Vizitator zamfirelu Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Poti sa`tzi faci chiar tu un display cu leduri , iesi ieftin, putina munca si gata. Display`ul este cu 7 randuri x 35 de coloane . Toate caracterele tastaturii. Pentru mai multe informatii reply sau pm. soon.. Link spre comentariu
Vizitator Edmond Dantes Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 putina munca si gata.Putina? :smt005 Oricum respect pt sistemul de control :supz: Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Daca pui "bare" cu gaurele, poti sa iei ledurile si sa le infigi direct, dupa bunul plac, eventual le schimbi culorile daca ai chef (iar barele alea se lipesc si usor, spre deosebire de leduri) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 super tare :supz: ,o chestie d-asta e ~6-800 ron la connexe dependenta de calculator,sau merge programata sa afiseze singura?(nu le am cu microcontrollerele)cat te-a costat toata treaba(fara manopera)?@blind-un link,ceva, pt "bare" poti sa-mi dai?ms Link spre comentariu
Vizitator zamfirelu Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 super tare :supz: ,o chestie d-asta e ~6-800 ron la connexe dependenta de calculator,sau merge programata sa afiseze singura?(nu le am cu microcontrollerele)cat te-a costat toata treaba(fara manopera)?@blind-un link,ceva, pt "bare" poti sa-mi dai?msProgramez de la calculator picu (microcontroleru). Cam 70- 80 lei. Eu l`am construit. Link spre comentariu
stefanev Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 suuuperb felicitari pentru ambitie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum