Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DISPLAY CU 245 LEDURI (pt. cei care vor sa construiasca)

Vizitator zamfirelu

Postări Recomandate

Vizitator zamfirelu

Poti sa`tzi faci chiar tu un display cu leduri , iesi ieftin, putina munca si gata. Display`ul este cu 7 randuri x 35 de coloane . Toate caracterele tastaturii. Pentru mai multe informatii reply sau pm.

soon..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

1

• Blind

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Daca pui "bare" cu gaurele, poti sa iei ledurile si sa le infigi direct, dupa bunul plac, eventual le schimbi culorile daca ai chef (iar barele alea se lipesc si usor, spre deosebire de leduri)

Link spre comentariu

super tare :supz: ,o chestie d-asta e ~6-800 ron la connexe dependenta de calculator,sau merge programata sa afiseze singura?(nu le am cu microcontrollerele)cat te-a costat toata treaba(fara manopera)?@blind-un link,ceva, pt "bare" poti sa-mi dai?ms

Link spre comentariu
Vizitator zamfirelu

super tare :supz: ,o chestie d-asta e ~6-800 ron la connexe dependenta de calculator,sau merge programata sa afiseze singura?(nu le am cu microcontrollerele)cat te-a costat toata treaba(fara manopera)?@blind-un link,ceva, pt "bare" poti sa-mi dai?ms

Programez de la calculator picu (microcontroleru). Cam 70- 80 lei. Eu l`am construit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări