cri Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Am primit niste difuzoare dar nu stiu nimic despre ele . Rugamintea mea este ca daca a intalnit cineva asemenea difuzoare sa-mi spuna la ce pot sa ma astept de la ele. In afara de corelatia dintre diam. bobinei/ puterea reala si impedanta nu pot sa apreciez nimic.Intr-adevar sunt "chinezarii curate" dar daca sunt gratis....Etihete (neagra scris cu auriu) are inscriptionate:PIONEER SUPERFOAM EDGE8 OHM300 WATTMADE IN CHINAMasuratori reale:-diam bobina = 4 cm-diam membrana= 24 cm-diametru magnet = 12 cm-grosime magnet = 2 cm-suspensia membranei = portocalie Astept cu interes pareri Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Eu am avut de aface cu asa ceva acum vreo 2 ani difera doar culoarea suspensiei era galbena http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=1998 daca arata asa sunt identice cu cele de la kon Link spre comentariu
cri Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Asa arata.Ai folosit asemenea difuzoare ?Ai parametrii lor? (daca exista..) Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 este vorba de ydd250LPB (la kon) !Difuzoare ieftine si proaste ! Link spre comentariu
cri Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Multumesc.Asa a fost sa fie. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 eu le-am bagat in doua cutii 310/500/210 (dimensiuni interioare) cu un port de 70 diametru 180 adancime nu sunau extraordinar dar la cat de calitative sunt..... Incearca si tu cutiile astea si dupa scapa repede de ele :wink: :wink: "Parerea mea" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum