vergil Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Doresc sa fac o etansare cu acest etansator , intre cada si faianta . El arata ca in imaginile atasate . Intrebarile mele sînt . 1 - Se lipeste fara ornament ? Acesta se monteaza dupa lipire ? Ornamentul este detasabil . 2 - Marginile se lipesc si ele , sau se lasa asa ca sînt flexibile ? Ma gindesc ca se poate strecura apa pe acolo . 3 - Pentru lipit , am cumparat Ceresit Acril Gipsum CS11 . Este bun , sau recomandati altceva ? Am observat ca se intareste cam greu . Am ales aceasta solutie cu etansator concav , intrucat rosturile intre cada si faianta sant cam marisoare , si vreau sa le acopar . Va multumesc pentru atentia acordată . Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 (editat) Nu pune asa zisele etansatoare sau coltare....nu sunt bune de nimic...toate mizeria se va aduna sub ele si se va face un mucegai verde-negru urat mirositor. Eu am pus coltare la faianta la fiecare colt al baii...coltare dedicate montate odata cu faianta.....mare prostie am facut. Arata bine, are un aspect ok...dar sub ele se pastreaza umezeala...raiul pe pamant pentru bacterii. La o anumita perioada, nevasta-mea e cu domestos-ul pe faianta si cu o carpa subtire pe care o baga intre coltar si faianta ca sa stearga bacteriile adunate acolo. O tampenie...acum ca sa scot coltarele trebuie sa dau un rand de faianta jos. Intre cada si faianta eu am pus direct silicon alb...fara coltar....cada am pus-o lipita de perete. Coltare siliconice am pus si la bucatarie la imbinarea blatului cu faianta...alta tampenie...acum nu pot sa le mai dau afara ca raman gauri in blat, coltarele se prind de blat cu holzsuruburi. Editat Decembrie 13, 2018 de mac01 Link spre comentariu
blazeu Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Aceste elemente-ornamente sunt gandite pentru o perioada de viata....scurta! Si eu am platit o multime de bani pentru mobila din bucatarie, si nu ma entuziasmeaza perspectiva de a plati din nou, dar, chiar si solutiile scumpe, pentru ca durabile, nu se mai fac sa dureze ca piramidele.... Idem pentru faianta din baie (mi-ati stricat dispozitia, ma asteapta o demontare de cada, trebuie sa inlocuiesc tevile de pexal crapate de sub ea, si ventilul de scurgere care a ruginit....) Si, desigur, e....zidita! (faianta pe rigips, dar tot va fi o "distractie" demontatul ei!) Link spre comentariu
vergil Postat Iunie 12, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2019 Parerile se impart Le-am montat fara ornament , dar am avut grija ca coltarul sa fie etansat foarte bine , si pe cada si pe faianta . In plus l-am fixat cu ceva dibluri , de peretele cu faianta , asta ca sa stea fix pina se intareste ceresitul . Asta a insemnat un consum mare de Ceresit Acril Gipsum CS11 . Nu l-am lasat sa se intareasca , am pus ornamentul concav , la cateva ore distanta . Ornamentul se preseaza nu prea usor , fapt care duce la o etansare buna , zic eu . In plus dupa montarea ornamentului se poate vedea cum preseaza pe margini . In primul rand arata foarte frumos . Etansatorul are colturi si capete . Am vazut la cineva , montat , si arata foarte bine dupa doi ani . E ceva . Sa mai vedem . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum