om_bland Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Am achizitionat de la sediul unui electronist un televizor L CD AMSTRAD model mai vechi . L-am vazut functionand, totul ok, dar am uitat sa ma uit in spate la posibilitatile de conectare/ sau sa intreb electronistul . Dupa ce am ajuns deja acasa si l-am privit mai atent in spate, am constatat ca are 3 scarturi, mufa conectare HDMI , clasicele porturi de culoare rosie si galbena... am constat ca la acest tv nu exista posibilitatea de conectare cu acel cablu de antena clasic ( cum aveau si tv-urile alb negru) . Norocul meu ca am un receiver HD de la Telekom si am SCART . Am cumparat si un televizor led nou din magazin Vision ; acela are toate posibilitatile de conectare, inclusiv mufa pentru antena ( cum era si la tv-urile alb-negru). Dvs ati mai intalnit televizoare care sa nu mai aiba mufa pentru conectare clasica la cablu ? Link spre comentariu
om_bland Postat Decembrie 13, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Am gasit stimati domni si mufa clasica pentru conectarea cablului , exact cum aveau si tv-urile vechi. Nu o vazusem eu, este pozitionata diferit si ascunsa ca si accesibilitate. SIMBOLUL ANTENEI a fost sters ( vopseaua) . Imi cer scuze ca am deschis topicul fara sa ma uit foarte atent in spatele tv-ului. Am luat o lanterna pentru a vedea. Pentru a baga cablul in ea : de jos in sus impins... nu cum stiam eu ca era la celelalte CRT-URI . Asa e cu taranii mai greu cand se modernizeaza . Am scapat de CRT-URILE VECHI, acum am plasma si LED-uri tv in casa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum