rdl Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Nu stiu care este problema cu programatorul dar nu reusesc sa programez cu el. Imi da urmatorul mesaj : "Bus busy or hardware error (-11)" Montajul se alimenteaza si face si resetul(se aprinde ledul verde) cand primeste comanda de reset. Am crezut ca este de la sistemul de operare, dar nu este. Am incercat si cu Win 2000 si cu XP(am primit instructiuni de la Adelaida), Sa nu fie setat ceva bine la portul serial sau care este problema. Astept sfatul celor mai experimentati in domeniu,dar nu numai. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 cunosc progamatoru am programat cu el si mi-a functionat . banuiesc ca ai setat in IC-Prog daca pe el lai incerccat Windows API si nu Direct IO . Direct IO este pentru win 98 . Oricum cu windows API si programator JDM sau JDM API in ponyprog ar trebui sa mearga . Link spre comentariu
rdl Postat Iulie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2007 Am reusit, spun eu. Dar nu sunt lamurit care este diferenta intre programarea cu PonyProg sau icprog. Cu icprog imi arata ca programeaza dar daca incerc cu PonyProg imi arata Bus busy or hardware error (-11). Eu nu am mai programat si nu sunt lamurit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum