Swat Cat Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 salutare.... am si eu o problema....vreau sa imi fac la masina un sistem de multi map-e de injectie.... eprom-ul din calculator e PSOP44 29F400 .....intrebare.. pot sa pun 3 integrate in paralel si sa le alimentez independent pe fiecare (pe cel care am nevoie)...sau ce alternativa am.... Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Solutia larg raspandita este aceea de a conecta toate cipurile in paralel, cu exceptia pinilor CS (sau OE) si a-l selecta numai pe cel pe care vrei sa-l activezi prin intermediul pinului CS (chip select) sau OE. Toate CSurile se trag la Vcc cu o rezistenta si se trage la masa cu un jumper numai cipul activ. Presupun ca CS e activ in 0.Cirip Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 dar prin vcc nu merge activarea lui?...mi se pare cel mai safe Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Nu cred. In felul propus de tine se vor deschide diodele ESD la cele nealimentate si vor face zob semnalele de pe busuri. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 deci CS va fi pinu de selectie..... in rest totul sa fie in paralel Link spre comentariu
sofian Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 se poate folosi CS in caz ca procesorul nu il foloseste Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Daca il foloseste, in loc sa pui jumperul epromului folosit la masa, il pui pe ala la procesor. Celelalte raman in 1 logic cu rezistente de pulap. Aceeasi Marie cu alta palarie Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 da Doamne sa nu se arda ceva....ca dupa aia...fac ciptuning la tramvai...toate sunt in paralel infara de CE care este intrerupt si pul independent la fiecare Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Nu te grabi! Cum sunt conectate CE# si OE# in schema originala? E vreunul la masa?In schema ta nu vad rezistentele de pulap. Nu merge fara ele. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 va trebuii sa desfac ecu...sa vad exact...rezistente pun cate una la fiecare pin CE cu masa?? Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 rezistente pun cate una la fiecare pin CE cu masa?? Nu, nu la masa! Am scris clar: pulap (pull-up). Rezistentele se pun la Vcc, cate una pe fiecare CE# (sau OE#) de la fiecare memorie. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 scuze...nu am inteles atunci.... deci am masutat pe ECU ...CE este legat la masa direct.... OE arata infinit dar parca are traseu pe placa....sa astept sa imi vina clonele .... cum sa eprom-ul fara sa stric placa.... doar cu statie aer cald merge?? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 asa va arata.... dar ma gandesc...cand o sa le programez cu ECU FLASHER sper ca o sa respecte regula (modulu care e activat va fi scris) Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Nu ne prea intelegem. Tot la masa ai conectat rezistentele.... :rolleyes: Uite schema atasata. Nu e nevoie sa scoti nimic de pe placa. Calaresti celelalte memorii pin la pin, mai putin CE#. De asemenea, incalzesti si ridici cu o penseta numai CE# de la cipul deja existent, apoi conectezi CE#-urile ca in poza. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iulie 24, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2007 una zi una fac... da pe + (vcc) integratului....la faza sa le pun una peste alta nu m-am gandit...ma gandeam sa le pun pe o placa separata si cu niste pini legam de ECU...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum