Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar niste lampi si nu numai

kablu

Postări Recomandate

Dupa cum zice titlul as cumpara cateva lampi. Pentru incept  : 1P24B sau 1P24B-V.

Mi-ar mai trebui 4 condensatoare PIO K40Y-9  0.1uf/400V

Oferte pret cu poze le astept aici sau pe mesaj privat.

Vor mai urma si alte lampi, dar asta in functie de ce gasesc acum si de  sanatatea portofelului... stiti voi cum e :)

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kablu

4

• mojnost

2

K42Y-2 0,1/400 6 lei/buc , k40y-9 am dar la alte tensiuni

1P24B si 1P24B-V am cate 4 din fiecare 10 lei/buc

Totul nou, nu-si au rostul pozele.

Pana in ianuarie doar cu ridicare din Bucuresti.

Link spre comentariu
5 hours ago, kablu said:

Multumesc pentru oferta

Cu placere, mentiunea cu ridicare din Bucuresti nu e un moft sau vreo problema de-a mea ci se datoreaza perioadei actuale (black friday prelungit + sarbatori) in care la posta e foarte aglomerat iar curieratul (fancurier) l-am chemat de 4 ori pentru un colet, a venit prin exceptie mentionand ca ”in aceasta perioada nu lucram cu persoane fizice”.

Editat de mojnost
Link spre comentariu

OK, in urma unei convorbiri telefonice am rezolvat problema 1P24. Doar trebuie sa merg sa le "culeg". 

Urmatorul pe lista este 6N6 ... mi-ar trebui vreo 5 bucati.

Condensatori PIO: PIO K40Y-9  0.1uf/400V vreo 4 bucati si 1uf K40Y-9 1uf la 200V 2 bucati. M-ar interesa aceste valori si cu PIO K75-10. In acest caz tensiunile vor fi 500V respectiv 250V.

Ofertele de pret cu poze le astept aici sau pe mesaj privat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări